En ny varslingstjeneste vil udpege sårbarheder i de mest almindelige digitale systemer, så virksomhederne kan reagere passende på sårbarheden.

22.02.24 DIB Nyheder

Nu kan din virksomhed (gratis) blive varslet om cyberangreb

Danske virksomheder kan nu tilmelde sig en gratis varslingstjeneste om digitale sårbarheder.

Truslen fra cyberkriminalitet er fortsat meget høj og mange danske virksomheder er sårbare over for cyberangreb. Derfor åbner Digitaliseringsstyrelsen i dag en varslingstjeneste, som små og mellemstore virksomheder kan tilmelde sig gratis.

- Vi skal som samfund, borgere og virksomheder værne os bedre mod hackere og cyberkriminelle. Selvom sikkerheden er virksomhedens eget ansvar, ønsker vi at støtte dem bedst muligt, da det særligt for mindre virksomheder kan være en stor udfordring. Derfor er jeg glad for, at vi nu kan præsentere en varslingstjeneste, der gør det lettere for virksomheder at beskytte sig selv, siger digitaliseringsminister Marie Bjerre i en pressemeddelelse.

Den ny varslingstjeneste vil udpege sårbarheder i de mest almindelige digitale systemer, så virksomhederne kan reagere passende på sårbarheden. Varslerne kan fås i to versioner:  en teknisk form eller i en mere forenklet form. Det gør, at varslerne både kan bruges af virksomheder, der selv arbejder aktivt med deres egen sikkerhed, samt af mindre virksomheder, der har outsourcet deres cybersikkerhed.

Varslerne sendes samlet én gang om ugen til de tilmeldte virksomheder.

Tilmeld dig "Varsler om digitale sårbarheder fra varslingstjenesten for virksomheder"

Læs også: Ny lov: Sløs med cybersikkerhed kan koste dig lederjobbet

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Helene Jakobe Bom

Helene Jakobe Bom

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3662
  • Mobil +45 5218 5993
  • E-mail hebo@di.dk

Relateret indhold