Aktiviteter

Udover en brede vifte af aktiviteter i form af bl.a. netværk & kurser, kan du som medlem af IAD deltage i særlige aktiviteter som backstage og medaljefest.

Særlige aktiviteter

Kommende aktiviteter

Aktiviteter med bestemt fokus?

Fokusområde

Produktivitet

IAD sætter fokus på konkurrencedygtig produktion og anerkender at en forudsætning for dette, er at forbedre og udnytte ressourcer og investere i det rette udstyr. Se vores ydelser indenfor produktivitet her.

Fokusområde

Fokusområde

Afsætning

Det er afgørende at afsøge og tilgå nye markeder samt nye kundesegmenter. Kundeloyalitet er ikke en selvfølge, hvorfor det er vigtigt at skabe nye muligheder for afsætning. Se vores ydelser indenfor afsætning her.

Fokusområde

Fokusområde

HR & ledelse

God ledelse, kræver tæt ledelse og at virksomhedens drift og daglige gang afspejler, hvordan virksomheden ledes. En leder skal have overskud og motivere og lede sine medarbejdere. Se vores ydelser inden for HR & ledelse her.

Fokusområde

Fokusområde

Teknologi & innovation

Teknologi og digitalisering skaber nye muligheder for optimering af produkter og processer - Derfor skal vi tænke innovativt og udforskes nye produkter og arbejdsprocesser. Se vores ydelser indenfor teknologi & innovation her.

Fokusområde

Fokusområde

Verdensmål

FN's 17 Verdensmål er fokus. Vi udvikler aktiviteter, der italesætter, hvordan I virksomheder kan og bør arbejde smart med de mange aspekter af Verdensmålene.

Fokusområde

Fokusområde

Arbejdskraft

Industrien har brug for flere faglærte - Nu og i fremtiden. IAD er en del af Lærlingeindsatsen, som arbejder for at få flere unge til at vælge en fremtid som faglært i de danske industrivirksomheder. Desuden arbejder IAD med at få mere kvalificeret udlansk arbejdskraft. Se vores ydelser og indsatser indenfor Arbejdskraft her.

Fokusområde

Kontakt

Susanne Andersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3916
  • Mobil +45 2949 4631
  • E-mail san@di.dk

Patricia Bjelke Jørgensen

Koordinator

  • Direkte +45 3377 3308
  • Mobil +45 5213 2314
  • E-mail pabj@di.dk