09.04.19 SBA Nyheder

Rengøringsvirksomhed ekskluderet af SBA for manglende efterlevelse af Servicenormen

Bestyrelsen i Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA) har på et bestyrelsesmøde den 9. april 2019 ekskluderet et medlem af brancheforeningen som konsekvens af manglende efterlevelse af Servicenormen. Et andet medlem har selv meldt sig ud af brancheforeningen for ikke at have efterlevet Servicenormen.

Servicenormen er en garantimærkning, som udelukkende tildeles medlemmerne af SBA. SBA’s medlemmer bliver løbende auditeret af Dansk Standard som et tredje og uvildigt kontrolorgan. Et nu forhenværende medlem af SBA er på grund af manglende efterlevelse af kravene i Servicenormen blevet ekskluderet af en enstemmig bestyrelse. Et andet, nu forhenværende medlem, har selv meldt sig ud af brancheforeningen, da de ikke efterlevede kravene i Servicenormen.

Når du vælger en virksomhed, som opfylder Servicenormen, kan du altså være sikker på, at der er styr på økonomiske attester, kvalitetsniveau, miljøhensyn, arbejdsmiljø, personaleforhold, uddannelse og eventuelle underleverandører.

Servicenormen er din garanti for god moral og orden i sagerne. Se listen over medlemmer af SBA HER og læs mere om Servicenormen HER.

Kontakt Sekretariatsansvarlig for SBA Simon Dyhr, tlf. 33 77 36 34 / mail: sidy@di.dk

Simon Dyhr
Skrevet af:

Simon Dyhr