24.08.21 SBA Nyheder

Guide til den nye affaldslovgivning

Servicebranchens Arbejdsgiverforening har udarbejdet en guide, så du kan sikre dig, at du overholder affaldsreglerne.

Der er en rivende udvikling i gang indenfor affaldsområdet. Det skyldes, at et flertal af Folketingets partier sidste år indgik en ny klimaplan for en grøn og cirkulær affaldssektor. Det betyder, at lovgivningen om affald er præciseret, affaldstilsynet vil blive skærpet, og kravene til at sortere affald for virksomheder stiger i de kommende år.

 

Servicebranchens Arbejdsgiverforening har derfor udarbejdet en guide, så du kan sikre dig, at du overholder affaldsreglerne. Samtidig kan du bruge guiden til at tage en snak med din kunde om, hvordan I bedst muligt indretter kundens site, så de lever op til reglerne. I guiden kan du desuden også blive lidt klogere på de regler, der træder i kraft ved udgangen af 2022.

 

Vejledninger

Sådan håndterer du den nye affaldslovgivning

Download

Vil du vide mere?

Du har mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, der sætter fokus på affaldssortering.

 

Den 20. oktober afholder DI Service CSR Forum, hvor vi tager på besøg hos en indsamlingsvirksomhed, der sortere papir, pap, plast. Her vil en medarbejder fra DI’s Miljøpolitiske desuden give en status på de politiske forhandlinger. 

 

Den 3. november sætter vi særligt fokus på bioaffald, når SBA’s kantinenetværk tager på besøg hos en indsamlingsvirksomhed, der håndtere bioaffald. Her vil vi få en snak om, hvorfor det kan betale sig at sortere, hvordan man sortere bioaffald, ligesom vi vil få en status på de politiske forhandlinger. Tilmelding sker ved at skrive til Marie Hau (se kontaktinformation nedenfor).

Marie Hau

Marie Hau

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4780
  • Mobil +45 2812 6313
  • E-mail mhau@di.dk

Relateret indhold