19.09.23 DI Pressemeddelelse

Martin Thorborg er med i slutspurt om ny dansk pris for e-handel

En af de førende iværksættere her i landet, Martin Thorborg, der er CEO i virksomheden Visma Dinero, er indstillet til en helt ny pris indenfor e-handel, som PostNord og Dansk Industri står bag. Prisen overrækkes i forbindelse med en konference om e-commerce på torsdag den 21. september i Industriens Hus.

På konferencen uddeles prisen eCom Talent Award for første gang. Martin Thorborg er indstillet i en særlig kategori for ledere inden for e-commerce. Med prisen hyldes ledere, som har sat en ambitiøs retning for virksomhedens e-handel, og som også kan være til inspiration for andre virksomheder.

Visma Dinero står bag et databaseret regnskabsprogram for små- og mellemstore virksomheder, som virksomheden selv betegner som verdens første ”sociale regnskabsprogram”. Al salg af virksomhedens produkter foregår via nettet. Men det er ikke kun for hans rolle i Visma Dinero, Martin Thorborg er nomineret. Det er også for hans indsats gennem årene for at give internettet værdi og nye forretningsmuligheder.

Martin Thorborg er med i opløbet til prisen sammen med to andre, der står i spidsen for teams, der er stærke til e-handel.

Desuden uddeles der en pris til såkaldte frontrunners, medarbejdere, som arbejder med onlinesalg, og som med deres indsats har været med til at løfte virksomhedens digitale salg.

Meningen med DI’s og PostNords eCom Talent Award er at belønne og dermed sætte spotlys på talenter inden for e-handel, som går foran som gode eksempler. Det er rollemodeller, som der er hårdt brug for i Danmark.

Går glip af vækst

Baggrunden for prisen er nemlig, at mange danske virksomheder har vanskeligt ved at rekruttere medarbejdere med de rigtige kompetencer inden for e-commerce. Der er brug for flere veluddannede specialister i e-handel, hvis flere danske virksomheder skal blive stærke til onlinesalg. Udfordringen er, at dansk erhvervsliv risikerer at gå glip vækstmulighederne med digital handel.

Tilmeld dig eCom Talent Award her

Relateret indhold