21.11.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Skal din virksomhed score en topkandidat på MIT European Career Fair i Boston i 2020?

D. 22. februar 2020, tager DI Global Talent igen til MIT European Career Fair, og du og din virksomhed er inviteret til at komme med! Her er der mulighed for at tiltrække amerikanske topstuderende og unge fagfolk fra Bostons verdenskendte videns-hub.

Om MIT European Career Fair i Boston

MIT European Career Fair er et årligt rekrutteringsevent, der finder sted på Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Boston. Messen har til formål at sætte dygtige amerikanske studerende og unge fagfolk i forbindelse med europæiske virksomheder, universiteter og nonprofit organisationer og for at informere om generelle karrieremuligheder i Europa.

På MIT European Career Fair deltager over 90 organisationer, og omkring 2500 fagfolk, studerende og nyuddannede fra Boston og omegn – alle interesserede i en karriere i Europa. De deltagende organisationer og virksomheder er alt fra multinationale selskaber til virksomheder inden for bl.a. forskning, teknologi, erhverv og industri.

Deltag på messen og kom med i den danske delegation!

Ved at deltage i MIT European Career Fair får din virksomhed mulighed for at komme i kontakt med topstuderende og specialister fra Bostons videns-hub, ofte kandidater inden for STEM-områderne.

Samtidig får I adgang til en database med deltagernes CV’er før og efter karrieremessen. Ved at have adgang til denne CV-database er det nemt for jer at udvælge relevante kandidater, der kan inviteres til jobinterviews efter messen.

Desuden er du og din virksomhed inviteret til at deltage i den danske delegations specielt designede program, udarbejdet af blandt andre Dansk Industri og Copenhagen Capacity. Det er inklusiv et side-event med fokus på Tech, hvor også særligt interessante studerende og unge fagfolk er inviteret.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om MIT European Career Fair eller har spørgsmål rettet mod den danske delegation, er du velkommen til at kontakte Virginie Morlet fra DI på vimo@di.dk.

European Career Fair på MIT’s hjemmeside Tilmeldingssiden for den danske delegation
Virginie Morlet

Virginie Morlet

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3167
  • Mobil +45 5151 4404
  • E-mail vimo@di.dk

Relateret indhold