18.03.24 Miljø, energi og klima Nyheder

Tag med til LOOP Forum – stort event om cirkulær økonomi

Nordens førende event om cirkulær økonomi, LOOP Forum, åbner dørene igen fra 24.-25. april i Lokomotivværkstedet i København.

De sidste par år har LOOP Forum haft ca. 3000 deltagere fra 40 lande, mere end 200 talere, 130 udstillere og 64 partnere. Vi forventer, at endnu flere i år vil lægge vejen forbi. Så kom med og deltag i debatten om, hvordan vi fremmer cirkulær økonomi.

Et omfattende program på LOOP Forums scener vil bl.a. sætte fokus på krav til øget cirkularitet, cirkulære forretningsmodeller, producentansvar, klima, data og dokumentation, ESG, nye materialetyper, innovation og design af cirkulære produkter og meget mere.

Den cirkulære omstillingen kræver nye samarbejder, nye løsninger og teknologier, inspiration og vidensdeling. Alt sammen er samlet under ét tag på LOOP Forum.

DI er partner på LOOP

DI er som de sidste par år core partnere på LOOP Forum. Det betyder bl.a. at medlemsvirksomheder kan få 10 % rabat på stande på messen.

DI afholder selv en række events på LOOP  bl.a. med fokus på, hvordan vi tager stormskridt mod cirkulær omstilling med data og digitalisering, hvordan fødevarevirksomheder bedst gør sig klar til at indgå i producentansvaret for emballage, og hvordan vi skaber et cirkulært flow af genbrugte materialer i byggeriet.

Herudover har DI selv en stand, hvor man kan høre mere om programmet ”Klimaklar produktionsvirksomhed” og hvordan cirkulær økonomi kan anvendes til at reducere CO2 udledninger i værdikæden.

Tilmeld dig LOOP her. Det er gratis.

Relateret indhold