20.02.24 Miljø, energi og klima Nyheder

Åben for tilmelding: Plastindustriens Nordiske Bioplastkonference 2024

Den Nordiske Bioplastkonference 2024 afholdes 11. april i København. Her vil du kunne få de seneste opdateringer inden for biobaserede og biologisk nedbrydelige plastmaterialer. Som DI medlem får du rabat på billetprisen.

Den Nordiske Bioplastkonference vil samle en bred vifte af fagfolk inden for plastindustrien og tilbyder et omfattende program, der inkluderer casestudier fra industrien, markedsindsigter og ekspertdiskussioner. Konferencens formål er at skabe en essentiel platform for dem, der søger de seneste opdateringer inden for bioplast, ønsker at lære af virkelige anvendelser samt vil have muligheden for at netværke med fagfolk inden for den biobaserede økonomi.

Keynote-præsentationen vil omhandle status og fremtidsudsigterne for bioplast, mens flere specialiserede oplæg vil dække forskellige aspekter af bioplast, såsom LCA, bæredygtig transformation, bioplasts rolle i forskellige industrier samt innovative anvendelser. Derudover vil status på massebalance og end-of-life løsninger for bioplast også blive adresseret.

Praktisk information

Konferencen finder sted i Industriens Hus i København torsdag d. 11. april fra kl. 09.00-17.00.

Billetprisen vil inkludere morgenmad, frokost og efterfølgende netværksdrinks, og der er rabat for medlemmer af Dansk Industri.

Relateret indhold