21.08.23 Miljø, energi og klima Nyheder

Lær om det kommende producentansvar for emballage i det virtuelle Netværk for Miljø og Produktion

Følg med i udviklingen i miljølovgivningen på månedlige webinarer i DI Produktions og Procesindustriens virtuelle netværk for Miljø og Produktion. Næste møde afholdes den 24 august og sætter fokus på det kommende udvidede producentansvar for emballage.

Bruger du emballage til dine produkter? Så får du fra 1. januar 2025 producentansvar for din emballage, og allerede mellem 1. januar og 31. marts 2024 skal du registrere dig som producent og indrapportere jeres forventede markedsførte emballagemængder for 2024 til DPA.

Hvad producentansvaret går ud på, hvilke kriterier der kan spille en rolle ift. miljøgraduering og vigtigst, hvordan du kan forberede din virksomhed bedst muligt til de nye regler, vil blive gennemgået på netværkets næste virtuelle møde den 24. august.

Om Netværket

Miljøregler påvirker mange danske produktionsvirksomheder, og det kan være et tungt arbejde at holde sig opdateret på gældende regler, hvordan disse administreres samt kommende lovgivning.

Derfor har DI Produktion i samarbejde med Procesindustrien lanceret et netværk, hvor virksomheder månedligt kan blive opdateret på nye tiltag gennem oplæg fra DI og relevante myndigheder.

Oplæggene foregår som webinarer, og de henvender sig til virksomhedsledere, fabrikschefer, miljøchefer og medarbejdere i miljøafdelinger i danske produktionsvirksomheder.

Læs mere om netværket og tilmelding her.

Morten Løber

Morten Løber

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3935
  • Mobil +45 2027 5245
  • E-mail molo@di.dk

Relateret indhold