Foto: GettyImages
22.02.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Nyt om ansøgning om befordringstilskud ved deltagelse i AMU-kurser

AUB har ændret proceduren for, hvordan virksomhed eller medarbejdere kan ansøge om tilskud til befordring ved deltagelse i AMU-kurser. Ændringen er en følge af coronasituationen, hvor en række kurser bliver omlagt til fjernundervisning.

Hvor det i en periode har været krævet, at virksomhederne eller medarbejderne skulle dokumentere, at de havde været til stede på kursusstedet under kurset, hvis de skulle opnå tilskud til befordring, omlægges proceduren nu.

Husk at ændre i ansøgning

Ved deltagelse i AMU-kurser som fjernundervisning kan der ikke opnås tilskud til befordring, sådan har reglerne hele tiden været.

Vær derfor opmærksom, hvis virksomhedens medarbejdere er tilmeldt et kursus, som omlægges til fjernundervisning. I sådanne situationer skal virksomheden ændre i ansøgningen om VEU-godtgørelse og tilskud til befordring, så der alene ansøges om VEU-godtgørelse.

Deltager medarbejderne i f.eks. certifikatkurser, som afholdes hos uddannelsesudbyderen, vil der fortsat være adgang til at ansøge om tilskud til befordring.

AUB har udsendt information om den ændrede procedure til virksomheder og kursister.

Christine Bernt Henriksen

Christine Bernt Henriksen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3802
  • Mobil +45 2949 4695
  • E-mail cbh@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.