Vi rådgiver dig Cases

Styrk din eksport af energieffektive løsninger til USA

Se hvordan DI kan hjælpe din virksomhed med at styrke din eksport af energieffektive løsninger til USA.

Foto: GettyImages

Accelerer din eksport

Det er DI’s fornemste opgave at ruste vores medlemmer til lettere og mere effektivt at skabe resultater internationalt og kontinuerligt sikre øget salg. COVID-19 epidemien har det seneste år sat utallige danske virksomheder under pres – et pres som ikke forventes at forsvinde lige foreløbig. Derfor har DI søsat et nyt stort projekt, som skal understøtte den danske eksport af energieffektive løsninger til USA, gennem en lang række forskellige aktiviteter og medlemstilbud.

Alle aktiviteter skal guide dig og din virksomhed tættere på den næste eksportordre og sikre effektiv sparring på presserende eksportudfordringer. Nedenfor kan du få et overblik over de mange spændende tilbud.

New York har en challenge til dig

For at nå New Yorks ambitiøse klimamål, har New York State Energy Research and Development Authority (NYSERDA) og ti af New Yorks største bygningsejere indstillet sigtet mod Danmark og danske virksomheder, når de skal investere over $50 mio. i morgendagens retrofit-projekter.

NYSERDA og bygningsejerne leder efter innovative teknologier og viden, som kan bidrage til at nedsætte CO2 udslippet fra de ikoniske højhuse på Manhattan. Dansk Industri har netop underskrevet en samarbejdsaftale med NYSERDA, som giver danske virksomheder et vigtigt forspring i konkurrencen om udbuddet Empire Building Challenge, og du er inviteret til at deltage.

EMPIRE BUILDING CHALLENGE

Læs mere om udbuddet, kunderne, DI’s samarbejde med NYSERDA og meget andet.

Om udbuddet DI og NYSERDA's sarmarbejde Dine amerkanske kunder New York slår dørene op for danske virksomheder Se bygningerne DI's kontorer i USA

Relateret indhold