Kære medlemmer. DI Docs kører ustabilt, I kan derfor få fejlmeddelelser ved oprettelse. Vi arbejder på en løsning.

DI i Washington D.C.

Meget af den lovgivning, der sætter rammerne for danske virksomheders muligheder i USA, udspringer fra magtens centrum i Washington D.C. Det kan handle om handelspolitiske tiltag som sanktioner og told, eller om energi- og klimapolitik. Det er nogle af de områder, som DI’s kontor i Washington, D.C. arbejder med.

Det amerikanske marked

Et stærkt transatlantisk forhold er afgørende for Danmark – især når det kommer til handel. USA er Danmarks største eksportmarked uden for Europa, og det gør landet til en vigtig partner for danske virksomheder.

Danske virksomheder har stor appetit på det amerikanske marked, og de investerer gerne i det. Samtidig efterspørger USA varer inden for sektorer, hvor Danmark har betydelige styrkepositioner – bl.a. når det kommer til varer og tjenesteydelser inden for sundhedssektoren, energi og miljø, shipping, forsvarsindustrien og fødevarer.

DI i USA

Dansk Industri har siden 2007 været fysisk tilstedeværende i USA, og har i dag kontorer i New York og Washington D.C. Vores mission er at bidrage til at DI's medlemmer opnår succes i USA ved at assistere disse med etablering, strategisk forretningsudvikling og politisk interessevaretagelse.

Ved at være fysisk tilstedeværende i USA er Dansk Industri med til at sikre dansk erhvervslivs adgang til et stærkt netværk af beslutningstagere og partnere, og skabe mere synlighed om danske løsninger. Læs mere om DI USA her.

Følg DI USA på  LinkedIn

Foto: GettyImages

Har din virksomhed brug for indsigt eller hjælp?

Som dansk virksomhed kan det være svært at vurdere det egentlige potentiale på det amerikanske marked. DI’s politiske kontor i Washington D.C. er til rådighed både for virksomheder, der drømmer om markedsadgang, og for dem, der allerede eksporterer til USA. Fra en placering i Washington, D.C. er DI tæt på de politiske aktiviteter i USA – herunder tæt kontakt til den danske ambassade, DI's søsterorganisationer, tænketanke og øvrige internationale organisationer.

Kontakt DI’s kontor i Washington, D.C. for eksempelvis at høre nærmere om:

  • Rådgivning om adgang til det amerikanske marked
  • Rådgivning om gældende lovgivning
  • Rådgivning om etablering på det amerikanske marked
  • Rådgivning om eksport til USA, hvor vi kan bistå din virksomhed i at afsøge mulighederne for ekstern finansiering – for eksempel gennem EKF Green Accelerator eller NOPEF.

Download

Hent publikationen om Danmarks handelsrelation med USA, eller se det MIT-Denmark Program, som forbinder dansk erhvervsliv med et af verdens førende tekniske universiteter i USA.

Denmark in the US MIT-Denmark Program

DI i Washington

3200 Whitehaven St. NW,
Washington, D.C., 20008
USA

Telefon:+1 202 813 2276
Åbningstider:8.00-17.00

Se DI's øvrige kontorer
Thomas Høgh Henriksen

Thomas Høgh Henriksen

General Manager, US

DI Mener

Relateret indhold