10.10.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Sådan kommer din virksomhed i gang med Diversitetsløftet

Når virksomheder tilslutter sig Diversitetsløftet giver det adgang til en række værktøjer, som hjælper virkosmheder i gang, eller videre, med at øge diversitet, inklusion og ligestilling på arbejdspladsen.

Diversitet og inklusion er to vigtige emner, der i stigende grad bliver fokusområder for virksomheder, der ønsker at forblive konkurrencedygtige. Men for mange kan disse begreber virke abstrakte og uoverskuelige. Det kan også føles skræmmende, da man nemt kan frygte at sige eller gøre noget forkert. Heldigvis er der en hjælpende hånd at få fra Dansk Industri i form af Diversitetsløftet.

DI's Diversitetsløfte er et initiativ, der er skabt for at hjælpe virksomheder med at omsætte de abstrakte begreber om diversitet, inklusion og ligestilling til konkrete handlinger, der kan implementeres i virksomhedens daglige drift. Det er en måde at gøre det hele mere håndterbart og tilgængeligt for alle typer virksomheder.

En af de største udfordringer for virksomheder, der ønsker at arbejde med diversitet, inklusion og ligestilling, er at komme i gang. Diversitetsløftet træder ind her og tilbyder virksomheder adgang til en række værktøjer, viden og sparring. Dette er afgørende for at hjælpe virksomheder med at forstå, hvor de skal starte og hvordan de kan implementere diversitets- og inklusionsinitiativer organisationen.

Det bedste ved Diversitetsløftet er, at det er åbent for alle virksomheder uagtet størrelse og branche. Alt, hvad du skal gøre, er at besøge DI's hjemmeside og vælge at tilslutte dig Diversitetsløftet. Derefter vælger du et princip (et fokusområde), som du gerne vil arbejde med inden for diversitet, inklusion og ligestilling.

Når du har valgt dit fokusområde, er DI der for at guide dig gennem processen. Vi tilbyder vejledning, ressourcer og støtte, der kan tilpasses din virksomheds behov. Dette gør det lettere for virksomheder at tage de første skridt mod en mere mangfoldig og inkluderende arbejdsplads.

Så hvis din virksomhed ønsker at gøre en positiv forskel inden for diversitet, inklusion og ligestilling, eller hvis I har en størrelse, der gør, at I skal leve op til måltal for det underrepræsenterede køn, behøver det ikke være abstrakt. DI's Diversitetsløfte er en konkret og tilgængelig måde at komme i gang på. Så besøg Diversitetsløftet’s hjemmeside i dag, og lad os hjælpe dig med at gøre en forskel i din virksomhed.

Relateret indhold