19.10.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Podcast: Design - Made in Denmark

Med Design-podcasten vil vi udbrede kendskabet til- og brugen af design gennem samtaler med nogle af Danmarks dygtigste designere og personer indenfor området.

Danmark er et design-land. Danske løsninger er måske nok dyrere end andre, men de er konkurrencedygtige fordi de er veldesignede, brugervenlige, innovative og holdbare. Vi lever i en transformationstid, og vi er nødt til at ændre den måde vi producere, forbruger og arbejder på – og det kan vi ikke gøre uden design. Derfor blev denne podcast skabt, for at udbrede kendskabet til design og hvad det kan bidrage med. Det er trods alt design, der har bragt os hen, hvor vi er nu.

Design-podcasten gik i luften for første gang 11. november 2021. Siden da er der udkommet 10 afsnit i første sæson samt lanceringen af anden sæson. Hør blandt andet om designs betydning for dansk erhvervsliv med DIs administrerende direktør, Lars Sandahl, eller hvordan energi-giganten Ørsted effektivt anvender design eller mere om de spændende designprocesser hos B&O.

Følg podcasten hos din yndlingsudbyder nederst, og hold dig opdateret på nyeste afsnit samt hvad der rører sig i designlandskabet.

 

Lise Thomsen, Fagleder, DI Kreative Erhverv
Vores holdbare fremtid skal designes. Lise Thomsen, Fagleder, DI Kreative Erhverv Find podcasten her

SPOTIFY

Lyt her

APPLE PODCAST

Lyt her

GOOGLE PODCAST

Lyt her
Kristine S. Worm
Skrevet af:

Kristine S. Worm

Relateret indhold