Dansk Industri er klar med to nye kurser, som begge er målrettet til ledere

06.12.22 Vi rådgiver dig Nyheder

Dansk Industri er klar med 2 nye kurser

Dansk Industri tilbyder over 300 forskellige kurser, uddannelser, netværk og arrangementer. Og nu kan de tilføje to helt nye kurser til listen.

Som medlem af DI har du adgang til kurser og uddannelser, der passer til lige præcis den organisation I er – eller gerne vil være. Vi inddrager de mest samfundsaktuelle emner og stiller skarpt på de muligheder og udfordringer, der påvirker danske virksomheder i en foranderlig verden.

I år vil du opleve, at der er tilbud inden for grøn omstilling, digitalisering, nye barselsregler og meget mere. Mange af DI’s tilbud tager fat om den moderne arbejdsplads på specifikke kurser, eller som emner på vores større uddannelser.

Vi tilbyder ofte ekstra kurser og uddannelser, når behovet opstår, ligesom vi har et stort udbud af webinarer og særarrangementer, som du kan finde og tilmelde dig via di-dk/arrangementer

Og nu er vi altså klar med to helt nye kurser; Ledelse uden personaleansvar og De 7 Gode Vaner – Styrk dit personlige lederskab.

Læs mere om begge kurser her:


Ledelse uden personaleansvar

Når du skal løse dine opgaver, er du som leder uden personaleansvar afhængig af andres indsats, input og ansvarsfølelse, men uden at have retten til at sige ”du skal”. Din opgave er at skabe et godt samarbejde og få folk til at spille sammen, når de løser opgaverne. Det kræver, at du bliver bevidst om din rolle, din kommunikation og din gennemslagskraft.

På dette nye online kursus bliver du derfor klogere på dig selv, din rolle og din kommunikation med andre.

Læs mere her: Ledelse uden personaleansvar


De 7 Gode Vaner – Styrk dit personlige lederskab

De 7 Gode Vaner giver dig styringen over dit liv tilbage. Du får værktøjer, der hjælper dig med at nå dine vigtigste mål og skabe nye effektive vaner og metoder til at styrke samarbejdet og kommunikationen med andre og at udnytte teamets forskellige styrker og dermed skabe bedre og helt nye resultater.

Modtag nyheder om DI's kurser, uddannelser og netværk direkte i din indbakke

Find det rigtige kursus til dig

Det behøver ikke at være svært at finde det helt rigtige kursus. Vi har både kurser og uddannelser til dig, der er helt ny leder og til dig, der har mange års erfaring og mod på mere.

Se et lille udpluk af nogle af vores allermest populære lederkurser her:

DI's lederuddannelse
DI's grundlæggende uddannelse i ledelse.

DI's strategiske lederuddannelse
En lederuddannelse til dig, der har mod på mere.

Ny i lederjobbet - hvad nu?
Få en god start på din nye rolle som leder med en uddannelse

Stephanie Brink Harck
Skrevet af:

Stephanie Brink Harck

Poul Holck

Poul Holck

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3071
  • Mobil +45 2960 8898
  • E-mail poho@di.dk

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.