GettyImages

20.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

DI's lønsystemkonference 2023

Kom til DI’s lønsystemkonference 2023 den 1. november, hvor to virksomheder, med hver deres udgangspunkt, vil fortælle om deres vej til at få indført et nyt lønsystem.

Kongskilde Industries A/S vil fortælle om, hvordan de har fået udviklet et nyt kvalifikationslønsystem, som bl.a. har været medvirkende til at tiltrække højt kvalificeret faglig arbejdskraft og sikre en retfærdig aflønning af virksomhedens øvrige medarbejdere.

Danfoss A/S vil fortælle om processen med at få et ensartet lønsystem for alle virksomhedens afdelinger i Jylland. En proces, som har været tidskrævende og omfangsrig, men lykkedes efter vedholdenhed fra både virksomheden og medarbejdernes side. 

Lønkonsulenterne fra DI og CO-i vil på konference præsentere deres nye pjece ”PlusLøn i Drift”.

Lønsystemkonferencen løber af staben 1. november 2023, kl. 9.00 – 12.15, både fysisk og virtuelt. Den fysiske konference finder sted på Scandic Kolding.

Tilmelding kan ske her (Lønsystemkonference 2023)

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til det fysiske arrangement.

Relateret indhold

Fandt du ikke svar?
Få hjælp
Skriv til vores eksperter

Her kan du stille dine personalejuridiske spørgsmål. Når du har udfyldt og sendt formularen, bliver din sag oprettet hos den rette ekspert, som kontakter dig telefonisk eller på e-mail hurtigst muligt.