Styrk din forretning med AI

AI er et komplekst og udfordrende felt. Vi har derfor udarbejdet vejledninger, gode råd og rapporter om kunstig intelligens.

Vi lægger løbende produkter om kunstig intelligens op, så du altid kan holde dig ajour med de seneste trends, metoder og best practices. Her er nogle af de produkter, du kan finde på vores side:

  • Vejledninger: Lær hvordan du kan anvende AI i din organisation eller din branche. Vi har vejledninger på forskellige niveauer, formål og faser af AI-udvikling, fra idégenerering til implementering og evaluering.
  • Værktøjer: Få inspiration og hjælp til at strukturere og dokumentere dit arbejde med AI. Vi tilføjer løbende skabeloner til blandt andet AI-politik og meget mere.
  • Råd: Få tips og tricks til at optimere hvordan du arbejder med AI, undgår faldgruber og overvinder udfordringer. Vi har råd til blandt andet udarbejdelse af AI-strategi, AI-etik, og andet.
  • Rapporter: Få indsigt og viden om AI’s potentiale, anvendelse og konsekvenser. Vi har rapporter om blandt andet AI’s indvirkning på samfundet, økonomien og miljøet, Virksomheders adoption af AI, fremtidige scenarier og AI’s etiske dilemmaer.