Styrk din forretning med AI

AI er et komplekst og udfordrende felt. Vi har derfor udarbejdet vejledninger, gode råd og rapporter om kunstig intelligens.

Vi lægger løbende produkter om kunstig intelligens op, så du kan holde dig ajour med de seneste trends, metoder og best practices. Her er noget af det, du kan finde her:

  • Vejledninger: Lær hvordan du kan anvende AI i din organisation eller din branche, fra idégenerering til implementering og evaluering.
  • Værktøjer: Få inspiration og hjælp til at strukturere og dokumentere dit arbejde med AI. Vi tilføjer løbende skabeloner til blandt andet AI-politik og meget mere.
  • Råd: Få tips og tricks til at optimere dit arbejde med AI, undgår faldgruber og overvinder udfordringer.
  • Rapporter: Få indsigter og viden om AI’s potentiale, anvendelse og konsekvenser. Vi analyserer løbende virksomheders brug af AI, og AIs indvirkning på samfundet, økonomien og miljøet.

Skabelon

En simpel one-pager der omsætter din AI-strategi til praksis

En god måde, du kan komme i gang med AI i din virksomhed er, at udarbejde en strategisk one-pager, som dine medarbejdere kan navigere efter i deres daglige arbejde. Som hjælp har vi lavet en one-pager skabelon, som medlemmer frit kan downloade og udfylde.

Skabelon

Vejledning

Her har du fem gode råd til at komme godt i gang med AI i din virksomhed

De fleste mener, at AI skaber muligheder i deres virksomhed. De fleste er også aktive brugere. Men kun få har AI som et fuldt integreret værktøj i deres systemer og processer. Sådan så det ud ved en håndsoprækning på DI SMV-Dagen mandag den 15. april.

Vejledning

Vejledning

6 spørgsmål du bør stille ved anvendelse af generativ AI

Denne vejledning giver dig et overblik over de 6 mest relevante spørgsmål, du bør stille, inden du anvender kunstig intelligens til en arbejdsopgave.

Vejledning

Vejledning

En strategisk guide til at implementere AI i din virksomhed

Denne guide hjælper ledere og bestyrelser med at planlægge strategisk med AI.

Vejledning

Analyse

Analyse af nordiske organisationers brug af AI

Mere end halvdelen af nordiske organisationer bruger AI i dag. I Finland er det 61 pct. af virksomhederne, i Norge er det 52 pct., i Danmark er det 48 pct. og i Sverige 45 pct.

Analyse

Vejledning

Dataetik der virker

Se de 10 anbefalinger målrettet politiske beslutningstagere og virksomheder, og fire tiltag, som de DI digital og Finansforbundet vil tage handling på.

Vejledning

Vejledning

Spilleregler for kunstig intelligens i undervisningen

DI Digital har, sammen med vores medlemmer, udarbejdet 7 principper for hvordan generativ AI kan anvendes i undervisningen – og til gavn for læringen.

Vejledning

Politisk udspil

24 forslag fra DI, der ruster Danmark til at omfavne AI

DI's anbefalinger til, hvordan man skaber det bedste fundament for kunstig intelligens på tværs af alle sektorer i Danmark.

Politisk udspil

Rapport

AI's betydning for forretning og samfund

Se KPMG og Dansk Industris rapport om, hvilken betydning AI får for bl.a. din forretning.

Rapport