Kursus

DI's bestyrelsesuddannelse

Med DI's bestyrelsesuddannelse lærer du at få en aktiv rolle i bestyrelsesarbejdet og tackle de udfordringer, virksomheden står overfor. Bliv en stærk holdspiller, så du kan løse komplekse bestyrelsesopgaver.

Adm. direktør og ejer i Gottlieb AS, Thomas Gottlieb, fortæller i denne video hvorfor hans virksomhed har valgt at fokusere på at uddanne bestyrelsens medlemmer.

Hyped Studio

Vil du gerne få mere ud af bestyrelsesarbejdet og være med til at løfte den virksomhed, du er bestyrelsesmedlem i? Uanset, om du aldrig har været i en bestyrelse før, eller du har års erfaring, kan DI’s bestyrelsesuddannelse give dig den ballast, du har brug for, for at være et aktivt og værdiskabende bestyrelsesmedlem for din virksomhed.

På uddannelsen vil du blandt andet få indsigt i:

  • Bestyrelsesroller, kompetencer, dynamik og samspil (del 1)
  • Bestyrelsens pligt og ansvar
  • Økonomi og årsrapporten
  • Bestyrelsesroller, kompetencer, dynamik og samspil (del 2)
  • Fra strategi til eksekvering og transformation, bl.a. ifm. ESG-agendaen
  • Din rolle som bestyrelsesmedlem
  • Din bestyrelseskarriere: netværk og sparring

Når du har gennemført bestyrelsesuddannelsen, vil du have nye værktøjer, du kan bruge i dit arbejde som bestyrelsesmedlem. Vi arbejder med cases fra DI medlemmernes hverdag, så du får et dybere indblik i de problemstillinger, du står overfor. Ud over undervisning og det faglige arbejde med cases, så vægter vi også den indirekte sparring og deling af viden mellem DI medlemmerne, som en vigtig del af forløbet.

DI's bestyrelsesuddannelse har været et intenst lærings-maraton, hvor vi har haft et stærkt og professionelt sammenhold, men hvor der også har været plads til finurligheder og sjov. Lene Bakgaard, deltager på DI's bestyrelsesuddannelse

Uddannelsens opbygning

DI's bestyrelsesuddannelse er opdelt i 7 moduler og en eksamen. Undervisningen består af korte, faglige oplæg og cases fra hverdagens bestyrelsesarbejde og veksler mellem fysisk deltagelse og digitale værktøjer. Uddannelsen er kendetegnet ved et format, der allerede fra det første modul skaber et inddragende, tillidsfuldt og respektfuldt sammenhold, hvor du lærer af og sparrer med de andre. Mellem modulerne arbejder du med værktøjerne i din egen virksomhed. Eksamen foregår som et almindeligt bestyrelsesmøde, hvor der bygges videre på en kendt case fra tidligere moduler. Efter uddannelsen har du mulighed for at deltage i DI’s bestyrelsesnetværk.

Moduler

Målgruppe

DI’s bestyrelsesuddannelse er for dig, der gerne vil være et aktivt og værdiskabende bestyrelsesmedlem i en SMV, uanset om du har erfaring fra tidligere bestyrelseshverv eller ej.

DI's bestyrelsesuddannelse har gjort mig mere tryg og fortrolig med de opgaver og udfordringer, som jeg kommer til at stå overfor i bestyrelsesrollen. Karina Topp, deltager på DI's bestyrelsesuddannelse
Henrik Sørensen

Henrik Sørensen

Chefkonsulent

Peter Larsen

Peter Larsen

Chef for Virksomhedsudvikling

Pernille Erichsen

Pernille Erichsen

Underdirektør

DI's bestyrelsesuddannelse har givet mig en større forståelse for,  hvorfor gruppedynamikken i bestyrelsen er en udforudsætning for, at vi sammen kan løfte virksomheden. Ejer Søren Nielsen, Tegnestuen Mejeriet A/S
Gitte Frederiksen

Gitte Frederiksen

Koordinator