DI Handel Analyser

Rapport: Blockchainteknologiens potentiale for danske handelsvirksomheder

Læs hvordan handelsvirksomheder kan udnytte blockchainteknologien og dyk ned i de bedste usecases for teknologien.

Gennem workshops og input fra Deloittes eksperter er et bredt spektrum af applikationsmuligheder for blockchainteknologien i en handelskontekst blevet identificeret og evalueret.

Særligt tre usecases blev identificeret som havende stort potentiale for handelsvirksomheder:

  •  Loyalitetsprogrammer
  • Autenticitet og produktsikkerhed
  • Garantioverblik

Læs mere om de forskellige usecases, og bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med blockchain i rapporten.

Rapporten er en del af projektet: ”Blockchain i Business og Dansk Design” – et samarbejde mellem Copenhagen Business School, Lifestyle & Design Cluster og DI Handel – bevilget af Industriens Fond.  Formålet med projektet er at afdække, hvordan blockchainteknologi kan understøtte øget effektivitet, gennemsigtighed og en troværdig global forsyningskæde i handel- og designindu¬strien. Blockchainteknologi skal være med til at autentificere produktets ægthed og verificere, at råmaterialet kommer fra en bæredygtig kilde. Projektet ønsker at give danske virksomhe¬der, deres leverandører og kunder kompetencer til at tage strategiske beslutninger om valg, implementering og inkorporering af blockchainteknologi i deres hovedaktiviteter. Derfor har projektet til hensigt at udvikle praktiske værktøjer til danske handels- og designvirksomheder til implementering af blockchain og IoT.

Følg med i projektet på www.blockchainbusiness.dk

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Relateret indhold