DI Handel Analyser

Rapport: Blockchainteknologiens potentiale for danske handelsvirksomheder

Læs hvordan handelsvirksomheder kan udnytte blockchainteknologien og dyk ned i de bedste usecases for teknologien.

Gennem workshops og input fra Deloittes eksperter er et bredt spektrum af applikationsmuligheder for blockchainteknologien i en handelskontekst blevet identificeret og evalueret.

Særligt tre usecases blev identificeret som havende stort potentiale for handelsvirksomheder:

  •  Loyalitetsprogrammer
  • Autenticitet og produktsikkerhed
  • Garantioverblik

Læs mere om de forskellige usecases, og bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med blockchain i rapporten.

Rapporten er en del af projektet: ”Blockchain i Business og Dansk Design” – et samarbejde mellem Copenhagen Business School, Lifestyle & Design Cluster og DI Handel – bevilget af Industriens Fond.  Formålet med projektet er at afdække, hvordan blockchainteknologi kan understøtte øget effektivitet, gennemsigtighed og en troværdig global forsyningskæde i handel- og designindu¬strien. Blockchainteknologi skal være med til at autentificere produktets ægthed og verificere, at råmaterialet kommer fra en bæredygtig kilde. Projektet ønsker at give danske virksomhe¬der, deres leverandører og kunder kompetencer til at tage strategiske beslutninger om valg, implementering og inkorporering af blockchainteknologi i deres hovedaktiviteter. Derfor har projektet til hensigt at udvikle praktiske værktøjer til danske handels- og designvirksomheder til implementering af blockchain og IoT.

Følg med i projektet på www.blockchainbusiness.dk

Styrk din faglige profil

Marketing, salg, e-business og kundeadfærd. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Relateret