23.01.19 DI Handel Nyheder

Hvordan synliggør I værdien for kunderne?

SALG: Få inspiration til hvordan I gennem partnerskaber med kunderne kan skabe større værdi og fastholde dem i længere tid uden at give høje rabatter fra den internationale salgsekspert Dr. Sini Jokiniemi.

Den øgede kompleksitet i salget tvinger dig som salgschef, -direktør eller salgsansvarlig til at tænke salg på en ny måde, når det skal løftes til Next Level. For i en travl og presset hverdag er vidensbaseret salg blevet nedprioriteret, hvor andre discipliner som f.eks. marketing har fulgt udviklingen og løbende har opgraderet deres kompetencer. Heldigvis har salgsforskning på internationalt niveau ikke stået stille. Forskere fra hele verden arbejder intenst på at løse udfordringerne i B2B-salget – nu og i fremtiden.

Rasmus Åradsson, Partner ved Intenz fortæller hvorfor du skal komme til seminaret: "Løft jeres strategiske salg til Next Level" den 04. og 05. februar 2019 i KBH og Aalborg.

Intenz

Nytænk salget anno 2019 med international viden

Disse fire nye events er målrettet dig, som er ambitiøs og nytænkende salgsansvarlig/leder/direktør, og som vil bygge bro mellem de nyeste, internationale forskningstrends og den nye salgsvirkelighed, som du oplever i en resultatorienteret hverdag.

Læs mere og tilmeld dig: Løft jeres strategiske salg til next level

Dr. Sini Jokiniemi

Dr. Sini Jokiniemi fra Turku University of Applied Sciences i Finland giver dig indblik i forskning om salg og værdiskabelse, herunder hvad sammenhængen er mellem kunders og sælgers opfattelse af værdi. Du får også konkrete bud på optimering af jeres værdiskabelse.

Skrevet af:

Søren Münster

Relateret indhold