Mød Vigga Svensson til AHEAD19.

14.08.19 DI Handel Nyheder

Har du kompetencerne til at gøre din virksomhed eller dit produkt grønnere?

Klimaforandringerne udfordrer vores vante tanker. De danske forbrugere efterspørger i stigende grad bæredygtige, klimavenlige produkter. Fremtidens bedste muligheder for vækst og afkast ligger derfor i bæredygtig udvikling og klimavenlige løsninger. Men hvilke erhvervskompetencer får vi brug for i fremtiden, hvis vi skal imødekomme den stigende, grønne efterspørgsel og i sidste ende løse klimaforandringerne?

Vigga Svensson (medstifter af Vigga.us og Continued) vil den 11. september 2019 debattere verdensmål 12. Ansvarligt forbrug og produktion til dette års AHEAD-konference; AHEAD19. Vigga har om nogen formået at skabe banebrydende, bæredygtige koncepter som udfordrer vores brug og smid væk-kultur.

Læs også: AHEAD 2019 – Fremtidens Erhvervskompetencer

En klogere måde at forbruge på

Vigga og Peter Svenssons nyeste projekt er en ’whitelabel platform for cirkulær retail’ ved navn CONTINUED, som sætter fokus på cirkularitet ved at hjælpe modebrands med at udleje tøj til forbrugerne. Indtil videre gælder det brands som Ganni og By Malene Birger.

- Vigga og de øvrige debatdeltagere vil inspirere dig til at øge dit eget fokus på klimavenlige tiltag lige meget om det gælder forbrug eller produktion. Med udgangspunkt i konkrete eksempler vil du få inspiration til, hvordan den grønne bølge kan ses som en ansvarlig forretningsmulighed – også i din virksomhed.

- En række spændende virksomheder og nøglepersoner vil debattere, hvilke kompetencer der skal til i fremtiden, for at vi kan opnå den nødvendige forandring, der kræves for at vende klimaforandringerne, fortæller Christina Stenderup, Kommunikationsansvarlig i videncenteret Viden om data – én af arrangørerne af AHEAD 2019.

Læs også: AHEAD 2019 – Fremtidens Erhvervskompetencer

Deltagerne får mulighed for at genhøre de vigtigste pointer fra AHEAD19

Som deltager kan det være svært at huske det hele fra en dag med mange oplæg og workshops. Til AHEAD19 sørger Vigga for, at du kan høre eller genhøre de vigtigste pointer fra konferencen, når du er tilbage på kontoret igen.

- Vigga er - udover at være debatdeltager - også konferencens live-podcastvært. Hun dækker konferencen og laver interviews til en podcastserie, som du kan glæde dig til at lytte til efter konferencen, slutter Christina Stenderup.

Læs også: AHEAD 2019 – Fremtidens Erhvervskompetencer

Tilmeld dig AHEAD19 i dag

Til AHEAD19 kan du ikke blot opleve Vigga, men hele 16 inspirerende debattører som vil deltage i tre forskellige debatter. Glæd dig til at opleve Søren Ejlersen (Aarstiderne), Matias Møl Dalsgaard (GoMore), Steen Hildebrandt (ledelsesekspert), Rikke Rønholt (Global Goals World Cup) m.fl.

Se det fulde program for AHEAD19 og tilmeld dig konferencen på lige her: AHEAD 2019 – Fremtidens Erhvervskompetencer

Smugstart AHEAD19 med Viggas Tedxtalk - Bæredygtige koncepter kan være meget bedre end de konventionelle alternativer

I november 2015 var Vigga Svensson invitereret til at give en Tedxtalk i Den Sorte Diamant i København. Her talte hun om, hvordan bæredygtige koncepter ikke behøver at handle om kompromisser og mindre gode løsninger, men kan være meget bedre end de konventionelle alternativer.

Consumer Culture: The Day Your Baby's Wardrobe Became Better Than Yours | Vigga Svensson | TEDxKEA

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Katrine Jacobi
Skrevet af:

Katrine Jacobi

Relateret indhold