31.08.20 DI Handel Nyheder

Få individuel rådgivning om dine salgs- og leveringsbetingelser

Har du netop startet en webshop eller har brug for en revidering af dine nuværende salgs- og leveringsbetingelser, så benyt vores nye medlemstilbud.

De fleste virksomheder har allerede et sæt salgs- og leveringsbetingelser, der regulerer deres forhold til kunderne. De angiver bl.a. garanti, information om betaling, produktkvalitet, ansvarsfraskrivelser mv.

Enhver virksomhed bør dog med jævne mellemrum revidere sine salgs- og leveringsbetingelser for at sikre sig, at de stadigvæk er i overensstemmelse med loven, og afbalancerer virksomhedens interesse i at begrænse risiko mest mulig og samtidig give kunderne tillid til de leverede produkter.

Læs også: Nu kan du få juridisk rådgivning i DI Handel

Få individuel rådgivning om dine betingelser

En revision af dine salgs- og leveringsbetingelser foretages bedst af en advokat. Du kan derfor som medlem af DI Handel nu få checket dine salgs- og leveringsbetingelser uden beregning af juridisk chefkonsulent Cecilia Mårtensson.

Uanset om du er en nystartet webshop, der ønsker at komme godt fra start, eller en erfaren e-handler, der ønsker en opdatering af dine betingelser, kan du nu booke en tid. Tilbuddet gælder både for dig, der sælger B2B og B2C.

Ønsker du at booke en tid, så send en mail til Cecilia Mårtensson på cesm@di.dk eller ring til 52 13 24 00. Rådgivningen finder som udgangspunkt sted på hverdage i tidsrummet 8.30-15.00. Mødet kan enten afholdes som et fysisk møde hos DI i København eller online.

Læs også: Viden om – Få nyttig viden om relevante juridiske emner for B2B og B2C handelsvirksomheder

Download standard B2C salgs- og leveringsbetingelser

Hvis du ikke allerede har et sæt B2C salgs- og leveringsbetingelser, kan du som DI Handel medlem downloade et sæt standard salgs- og leveringsbetingelser, som vi herefter kan tilpasse netop din forretning.

Du kan downloade dem lige her.

Hold dig opdateret

Modtag DI Handels nyhedsbrev og få relevante nyheder, analyser og events inden for salg, marketing, kundeservice og e-handel direkte i din mailboks hver uge.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret