Shutterstock
24.03.21 DI Life Science Nyheder

Kæmpeudbud på diabetesområdet afgjort – otte virksomheder får bid af 960 mio. kr.

Region Midtjylland har på vegne af alle regioner netop gennemført et udbud af insulinpumper og glukosemålere. Produkter, der har stor betydning for mange menneskers hverdag, og som også betyder meget for regionernes økonomi. De nye produkter kommer ud til patienterne fra den 14. maj 2021.

Det var et stærkt felt af tilbudsgivere, der bød på opgaven. Produkterne er af meget høj kvalitet. Dem kan regionerne fremover tilbyde patienter med diabetes.

I udbudsprocessen har Region Midtjylland og brugergruppen bestående af fagpersoner fra alle regioner været i tæt dialog med producenterne.. Regionerne tror på, at denne tætte markedsdialog har medvirket til både det gode produktsortiment og fordelagtige priser.

Region Midtjylland har i processen også været i dialog med patientforeninger og interesseorganisationer, som har været bekymret for, at udbuddet betød, at ny teknologi blev afskåret. Resultatet af udbuddet omfatter imidlertid både nye leverandører, men også helt nye produkter fra velkendte leverandører.

Læs mere om resultatet af udbuddet her.

 

Relateret indhold