09.03.22 Miljø, energi og klima Nyheder

Vær en del af løsningen: DI seminar om hvad der skal til for at gøre Danmark til en førende cirkulær økonomi

På eventet ”LOOP – waste to ressource” afholder DI den 27 april kl. 13-16.15 et seminar med fokus på, hvad der skal til for at gøre Danmark til en førende cirkulær økonomi. På seminaret diskuterer vi, hvordan ambitionen om at knække affaldskurven og samtidig sikre mere og bedre genanvendelse kan opnås på tværs af sektorer og industrier.

På seminaret vil der være mulighed for at høre DI’s administrerende direktør, Lars Sandahl Sørensen, sætte fokus på virksomhedernes rolle i den cirkulære omstilling. Ydermere vil miljøminister Lea Wermelin give en status på klimaplanen for en grøn affaldssektor og de næste skridt for at skabe en cirkulær økonomi. Seminaret byder også på et møde med erhvervsledere, der har nogle af de konkrete løsninger og bud på, hvordan cirkulær økonomi bliver et nyt og grønt erhvervseventyr for Danmark.

Konferencen afsluttes med en debatrunde, hvor politiske ordførere og virksomheder inviteres til debat om udvikling af de fremtidige løsninger for affaldssektoren i Danmark samt udbredelse af cirkulære forretningsmodeller.

”LOOP – waste to resources” er et 2-dages business to business event, der samler den offentlige sektor, SMV’er, startups og Danmarks største virksomheder, som tilbyder eller efterspørger cirkulære, bæredygtige og innovative løsninger. DI er en af partnerne bag LOOP. Målet er at etablere en fælles platform for affald, ressourcer og cirkulær økonomi, hvor der bliver mulighed for at dele viden, ideer og kompetencer på tværs samt at diskutere udvikling, udfordringer og løsninger. På eventet er der også udstilling af konkrete teknologier og cirkulære løsninger.

Det er gratis at deltage i LOOP eventet, som finder sted den 27-28 april i Lokomotivværkstedet i København.

For deltagelse i DI’s seminar skal man blot tilmelde sig på LOOPs hjemmeside.

Yderligere information og tilmelding

Tilmelding og yderligere information kan findes her

Program for den 27. april kl. 13.00-16.15:

Se program her
Kitt Bell Andersen

Kitt Bell Andersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3036
  • Mobil +45 3083 1076
  • E-mail kiba@di.dk

Relateret indhold