24.10.23 Miljø, energi og klima Nyheder

Kursus: Lær at udnytte cirkulær økonomi til forretningsudvikling!

Arbejder du med strategi og forretningsudvikling inden for fremstilling og produktion? Og ser du et behov for at arbejde med cirkulær økonomi, men mangler baggrundsviden og værktøjer til at komme i gang? Så har du nu mulighed for at deltage i et 1-dags kursus, der klæder dig på til at høste fordelene ved cirkulær økonomi.

Cirkulær økonomi handler om at drive forretningen smartere, så ressourcerne udnyttes bedre og virksomheden fornyer innovation og forretning. I den forbindelse vil der blive behov for at gentænke design, produktion, forbrug og affaldsbortskaffelse. I en cirkulær omstilling gælder det om at holde materialer og produkter i live længst muligt.

Selvom denne omstilling kan være udfordrende, er cirkulær økonomi de seneste år blevet et vigtigt konkurrenceparameter for produktions- og fremstillingsvirksomheder. Cirkulær økonomi er i dag blevet et afgørende redskab til at styrke virksomheders bæredygtighed og klimapræstation samt samarbejdet i forsyningskæderne.

Kom til kursus i cirkulær forretningsudvikling

Det er potentialerne i cirkulær økonomi, og hvordan man konkret udnytter denne omstilling bedst muligt, som kurset ”Brug cirkulær økonomi til forretningsudvikling” handler om. Det afholdes fysisk i København d. 27. februar 2024 fra 08:00-16:00 og i Århus d. 7. marts 2024 fra 08:00-16:00. Kurset er forbeholdt medlemsvirksomheder, og det koster 6.400 kr. for deltagelse.

Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Industri, Norion og Transition. Desuden er der inviteret 2 virksomheder, som har opnået succes i deres arbejde med cirkulær økonomi, til at fortælle om deres indsats, udfordringer og gevinster

Sådan kommer din virksomhed i gang og får udbytte af cirkulær økonomi

På dette 1-dags kursus klædes du på til at høste fordelene ved cirkulær økonomi. Du vil få viden om, hvordan de kommende krav inden for cirkulær økonomi vil ramme din virksomhed, og hvordan du kan forholde dig til disse. 

Derudover er kursets primære formål, at gøre dig klogere på de krav og udfordringer, markedet stiller, og der vil i praksis blive arbejdet med at vende kravene til en strategisk fordel. Der vil ses på konkrete forretningsmulighederne, og du får en værktøjskasse med greb og forretningsmodeller, du kan bruge til at sikre jer en stærk position i fremtiden.

Yderligere information

Læs mere og tilmeld dig kurset her
Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold