06.12.19 Sundhed Nyheder

Fremtiden er digitaliseret og kræver nye HealthTech-løsninger

I takt med at vi heldigvis får flere ældre, får vi også flere med kroniske sygdomme. Sundhedsvæsnet står derfor over for store udfordringer i behandlingen af patienter. Et mere digitaliseret sundhedsvæsen skal gavne både borgere og sygehusene, for der skal ikke herske tvivl om, at fremtiden er digital. Det betyder nye behov og muligheder, og vi skal kunne levere nye sundhedsløsninger, for den måde vi leverer sundhed på, vil ændre sig i fremtiden.

Overordnet set er den danske sundhedssektor i gang med en digital tranformation. Der er dog stadig lommer, hvori man kan blive bedre til at arbejde med teknologiske løsninger. Det har været svært, og er stadig svært, at få innovationerne ud på sygehusene. Det er blandt andet en af de udfordringer, vi i HEALTHTECH:DK arbejder for at udbedre. Mie Rasbech, Chef for DI Life Science

Læs hele artiklen  på Branche Indsigt hvor DI's sundhedspolitiske chef Mie Rasbech taler om, hvordan ny teknologi kan være en af vejene til mere sammenhæng og lighed i sundhedsvæsenet.

Mette Boie Steffensen
Skrevet af:

Mette Boie Steffensen