Bliv klogere på, hvordan du leder medarbejdere, der arbejder hjemmefra.

Getty Images
11.01.21 Vi rådgiver dig Nyheder

Lær at lede medarbejdere på distancen

Bliv klogere på, hvordan du leder medarbejdere, der arbejder hjemmefra. Ny kursusrække i distanceledelse lærer dig at bevare dine medarbejderes motivation og have ”fingeren på pulsen” i forhold til trivsel og effektivitet.

Hjemmearbejde har store konsekvenser for medarbejderes trivsel, motivation, effektivitet og samarbejdsmiljø. Hvordan sikre man, at medarbejderne fortsat oplever fællesskab, har overblik over arbejdsopgaverne og fortsat leverer på virksomhedens mål?

På en kursusrække kun for DI-medlemmer kan du lære, hvordan du leder medarbejdere, som du ikke ser dagligt. Få kendskab til vilkårene omkring distanceledelse, refleksion omkring egne udfordringer i dagligdagen samt drøftelser med de øvrige deltagere om jeres erfaringer fra dagligdagen. Du får også en række vigtige værktøjer med, du kan implementere i dit arbejde.

Læs: DI’s anbefalinger og rådgivning om hjemmearbejde 

Online undervisning
Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Underviseren er Anne Birgitte Lindholm, forfatter til bogen ”Lederskab på distancen.” Du kan enten tilmelde dig heldagskurset eller kurset ”light,” som er en komprimeret version af en halv dags varighed.

Læs mere og tilmeld dig her:

Rasmus Fjeldsted

Rasmus Fjeldsted

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4797
  • Mobil +45 2230 1141
  • E-mail rafj@di.dk

Relateret indhold

Brug for rådgivning?

Skriv til vores eksperter