DI i Kina

Med et bredt udvalg af services og lokal tilstedeværelse i Shanghai, kan DI hjælpe danske virksomheder til Kina.

Kontakt os

Sikker og hurtig opstart på det kinesiske marked

International ekspansion kan være en kompleks proces. Derfor har DI via Asia Base været lokalt tilstede i Kina siden 2004, og har mere end 20 eksperter klar til at hjælpe med alt lige fra rekruttering af lokal arbejdskraft, udarbejdelse af ansættelseskontrakt og regnskabskontrol.

 1. Rekruttering og Employer of Record

  DI kan facilitere den indledende screening af ansøgere, rekruttere og ansætte din lokale medarbejder. Med et Employer of Record program (eller Own Man In) kan DI ansætte jeres medarbejdere uden at I behøver etablere eget datterselskab.

 2. Lokale kontorfaciliteter

  Med kontor centralt beliggende i Shanghai kan dine medarbejder få fast kontorplads hos DI Kina og vil derigennem blive en del af et bredt netværk.

 3. Selskabsadministration

  Med afsæt i lokale regler og lovkrav kan DI Kina varetage jeres virksomhedsadministration såsom håndteringen af skatter, dokumentation, compliance, regnskab mm.

 4. ESG services og rådgivning

  Med nye rapporteringskrav og direktiver relateret til bæredygtighed har DI Kina udviklet en række online- og offline ESG kurser. Kurserne tilbydes både som en bred introduktion og specialiseret ESG kursus med afsæt i de nye EU lovkrav.   

ESG kurser

Glen Mikkelsen

Glen Mikkelsen

General Manager, China

Rådgivning og forretningsudvikling

Peter-Mikal Bøgh Hansen

Peter-Mikal Bøgh Hansen

Politisk chef, China

Projekter & Ansættelsespolitik

Heidi Berg

Heidi Berg

Sustainability and ESG Director