30.05.18 DI Fødevarer Nyheder

Fødevaresektoren er en attraktiv arbejdsplads blandt studerende

Flere virksomheder fra fødevaresektoren er kommet med på Universums opgørelse over de 100 mest attraktive arbejdsgivere ifølge studerende. Det er glædeligt, mener DI Fødevarer, som arbejder målrettet for at styrke branchens omdømme.

Fødevaresektoren er blevet mere attraktiv som arbejdsplads, mener de studerende. Det viser en ny opgørelse.

Universum offentliggør årligt en opgørelse over de 100 mest attraktive arbejdsgivere i Danmark rangeret efter, hvordan de opfattes af danske studerende. Universums opgørelse for 2018 viser således en stigning i antallet af arbejdsgivere fra fødevaresektoren. I 2016 var 10 arbejdsgivere fra fødevaresektoren med på listen. I 2017 var dette tal steget til 11 og i 2018 til 13 arbejdsgivere. Denne stigning signalerer, at fødevaresektorens omdømme blandt de studerende er forbedret over de seneste to år.

”Som led i vores strategi arbejder vi i DI Fødevarer målrettet for blandt andet at styrke fødevareindustriens omdømme ved at udbrede kendskabet til fødevaresektoren og forståelsen for dens store samfundsmæssige betydning. En stærk fortælling om fødevareindustrien bidrager til at gøre det mere attraktivt at arbejde og investere i branchen”, siger branchedirektør i DI Fødevarer Leif Nielsen.

Derfor glæder branchedirektøren sig også over, at antallet af arbejdsgivere fra fødevaresektoren på Universums top 100-liste over mest attraktive arbejdsgivere ifølge de studerende er steget de seneste to år.

Med i opgørelsen er virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

Se Universums nye opgørelse for 2018 her

Relateret indhold