Adm. direktør Flemming Bendt, ISS,  har taget imod den klimastafet, som COO Rasmus Ødum fra COWI i begyndelsen af denne uge sendte videre til ham. Han sender  stafetten videre til CEO Nana Bule fra Microsoft Danmark.

05.12.19 DIB Nyheder

ISS: Partnerskaber er nøgleord i klimaindsatsen

Video: Servicevirksomheden ISS vil gennem partnerskaber hjælpe deres kunder med at reducere madspild og sænke forbruget af kød, rengøringsmidler, vand og energi, siger adm. direktør Flemming Bendt.

18 millioner liter vand og 75.000 liter rengøringsmidler. 

Så meget har servicevirksomheden ISS skåret af deres forbrug. Det svarer til en reduktion på 75 procent. 

Men der skal gøres meget mere. Det mener adm. direktør Flemming Bendt, der har taget imod den stafet, som COO Rasmus Ødum fra COWI i begyndelsen af denne uge sendte videre til ham. 

De er begge med i regeringens klimapartnerskab for it, service, rådgivning og turisme, som DI Rådgiverne - sammen med DI Digital, DI Turisme og DI Service - har sat fart i en video-stafet for.

Flemming Bendt og ISS arbejder især for Verdensmål nummer 17, der handler om partnerskaber. 

- Vi tror på, at vi når de allerbedste resultater gennem partnerskaber. Det gælder ikke mindst på klimaområdet, siger Flemming Bendt. 

Det vil virksomheden blandt arbejde for ved at hjælpe deres kunder med at sænke madspildet i deres madordninger, sænke forbruget af kød i samme, reducerer ressourceforbruget i rengøringsarbejdet og øge energioptimeringen. 

Flemming Bendt sender stafetten videre til Nana Bule, CEO i Microsoft Danmark.  

Læs også: Grøn stafet: Hør COWI’s input til regeringen

DI inviterer medlemsvirksomhederne inden for it, service, rådgivning og turisme til at tage aktiv del og komme med forslag og ideer til, hvordan virksomhederne kan bidrage til reduktion af drivhusgasser og skabe en bæredygtig fremtid.

Læs mere og tilmeld dig Grønt Idélaboratorium

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jakob Scharff

Jakob Scharff

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3996
  • Mobil +45 2112 9423
  • E-mail jasc@di.dk

Relateret indhold