Anders Egelund Mørch, adm direktør i GoBoat, fortæller om virksomhedens indsats for at sænke klimabelastningen.

31.01.20 DIB Nyheder

GoBoat vil lave både af hør

Video: Oplevelsesvirksomheden GoBoat arbejder med klima og CO2-reduktion gennem brug af elbåde drevet af primært vedvarende energi og ved at arbejde med nye materialer til bådene. Blandt arbejder virksomheden på at udvikle en båd bygget af biomaterialet hør.

DI's branchefællesskaber DI Digital, DI Rådgiverne, DI Service og DI's turismeenhed  har sat gang i en video-stafet for deltagere i regeringens klimapartnerskab for it, service, rådgivning og turisme, hvor klimapartnerskabets deltagere kommer med bud på deres bidrag.

Her er det Anders Egelund Mørch, adm direktør i GoBoat, fortæller om virksomhedens indsats for at sænke klimabelastningen. 

Indsatsen er delt i to, hvor den ene handler om elektrificering af bådene. Mens den anden del handler om det materiale, bådene er bygget af. Her arbejder virksomheden blandt andet på at bygge både lavet af biomaterialet hør. 

Se også tidligere vidoer i stafetten: 

Messedirektør: Der er brug for et kursskifte

IBM: Grønne løsninger via samarbejde-samarbejde-samarbejde

COWI: ”Vi kan levere et katalog af stærke klimaanbefalinger”

Følg klima hos DI

Regeringen og dansk erhvervsliv har indgået 13 klimapartnerskaber. Vi præsenterer dig for hvert enkelt partnerskab, og følger udviklingen.

Læs mere om klimapartnerskaberne

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Kenneth Kay Jensen

Kenneth Kay Jensen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4748
  • Mobil +45 5213 2344
  • E-mail kkje@di.dk

Relateret indhold