DALO Industry Days har mere end 400 udstillere og +4000 besøgende.

18.08.23 DIB Nyheder

Mød Forsvarets indkøbere på Forsvarets industridage

Se alt fra store kampvogne og rifler til beredskabstøj, lægebehandling og hundefoder på DALO Industry Days 23. & 24. August i Ballerup Super Arena. Deltagelse er gratis, og du kan møde Forsvarets indkøbere.

DALO Industry Days udgør i dag en væsentlig del af Forsvarsministeriets ”Open for Business”-strategi, som fremmer dialogen mellem Forsvaret og industrien i overensstemmelse med Regeringens Strategi for den danske Forsvarsindustri.

Industridagene, der løber af stablen 23. & 24. August i Ballerup Super Arena, har udviklet sig betydeligt siden den beskedne start, med en tidobling af både udstillere og besøgende og et omdømme som et afgørende forum for direkte dialog og gensidig inspiration mellem industrien og repræsentanter fra Forsvaret og andre myndigheder.

- Industridagene handler om udvikling. Af vores markedskendskab, af Forsvarets kapaciteter og af industriens teknologier, så fremtidige udfordringer kan håndteres i fællesskab, siger major Martin Veirum fra Forsvarets Industrikontor, der er forankret i FMI, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Martin Veirum har arrangeret DALO Industry Days siden 2016 og giver i år stafetten videre til orlogskaptajn Kenneth Dideriksen, ligeledes fra Industrikontoret, som ser frem til den nye udfordring.

- Jeg håber og forventer, at det bliver en lige så stor succes som sidste år, da arrangementet blev flyttet til Ballerup Super Arena – det var en milepæl. Der er flere nye tiltag i år og meget mere materiel at vise frem, så det bliver virkelig spændende at se, hvad udstillerne har at vise frem fra øverste hylde, siger Kenneth Dideriksen.

Læs også: Ellemann: Historisk forsvarsforlig betyder endnu stærkere samarbejde mellem dansk forsvar og industri

Fra kampvogne til hundefoder

Orlogskaptajnen fortæller, at de cirka 400 udstillere og +4.000 deltagere kommer til at møde FMI’s medarbejdere, chefer, soldater – hele Forsvaret, Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet, Rigspolitiet. Alle, der har med forsvar, sikkerhed og beredskab at gøre.

- Omvendt får vi indblik i de nyeste projekter og innovationer. Alt, der udstilles, er relevant ift. Forsvaret og det, vi anskaffer. Alt lige fra store kampvogne og rifler til beredskabstøj, lægebehandling og hundefoder, siger Kenneth Dideriksen.

Og der kommer mange til – fra nær og fjern. Et af de store skift de senere år har været et styrket samarbejde på tværs af grænserne, hvorfor DALO Industry Days har set en markant større international deltagelse – og de store udenlandske virksomheder har da også plottet arrangementet fast ind i kalenderen.

- Arrangementet er åbent – der er ingen overordnede kriterier for deltagelse. Det er vigtigt for os, at der er lige vilkår for alle. Standene indenfor er derfor ens, så uanset om du er en dansk SMV eller en stor udenlandsk forsvarsvirksomhed, har du 3x3,5 meter at gøre godt med. Det synes vi skaber en god dynamik, siger Martin Veirum.

Læs også: Mød industriens indgang til forsvaret

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Joachim Finkielman

Joachim Finkielman

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3673
  • Mobil +45 6187 1540
  • E-mail jofi@di.dk

Relateret indhold