02.02.21 Miljø, energi og klima Nyheder

Digital festival: Cirkulær økonomi i USA

DI’s New York kontor holder igen i år den ugelange festival Circular City Week. Festivalen er i år rent digital og løber af stablen d. 22-28 marts. Deltag gratis sammen med andre internationale aktører indenfor cirkulær økonomi.

I New York, og resten af USA, er cirkulær økonomi et ’hot topic’ i deres bæredygtige omstilling, og dansk viden og erfaring med cirkulær økonomi efterspørges i stor grad. Det gælder f.eks. inden miljø- og byggeindustrien, tekstilindustrien, fødevareindustrien, digitalisering såvel som mange andre brancher. Circular City Week 2021 tilbyder din virksomhed en unik mulighed for at tage temperaturen på cirkularitet i USA.

Yderligere information

Dyk ned i festivalen her.

Bliv et udstillingsvindue for dansk ekspertise

Du og din virksomhed har muligheden for at præsentere jeres løsninger, know-how og produkter under festivalen. Der er nu åbent for at tilmelde en event, hvor din virksomhed kan eksponeres på en international scene og platform, hvilket kan åbne døren til det amerikanske marked for cirkulære løsninger.

Tilmeld dit event

Du kan tilmelde dit event her.

Tilmeld dig som deltager

Hvis du vil være en del af en USA’s største cirkulær økonomi festival, så kan du i dag tilmelde dig og deltage helt gratis. Ved at gøre det vil du være en del af en festival med events, over 100 præsentationer og over 4000 registrerede deltagere.

Ved at deltage kan din virksomhed positionere sig på den amerikanske marked med jeres cirkulær løsninger og produkter.

Julius Møller Meilstrup

Julius Møller Meilstrup

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4619
  • Mobil +45 2348 1809
  • E-mail jumm@di.dk

Relateret indhold