03.01.24 Miljø, energi og klima Nyheder

Miljøstyrelsen inviterer til konference om fremtidens affaldsforebyggelse

Tag del i debatten om, hvordan vi forebygger affald i Danmark – og deltag på konference om fremtidens affaldsforebyggelse den 15. januar 2024 på Syddansk Universitet i Odense.

Konferencen henvender sig til alle, der arbejder med affaldsforebyggelse, hvad enten det er gennem produktdesign, forbrugeradfærd eller innovation i den offentlige eller private sektor. Konferencens overordnede tema er affaldsforebyggelse, og tager udgangspunkt i en række rapporter inden for emnet, såsom Circularity Gap Report, Fælles veje til at knække affaldskurven, og Danmarks Globale Forbrugsudledninger.

På konferencen kan du høre oplæg fra Miljøstyrelsen, Dansk Industri, Danmarks Naturfredningsforening, IDA, Concito, og SDU. Efterfølgende vil der være workshop og en afsluttende paneldebat. Paneldebatten kommer bl.a. omkring innovative løsningsmodeller og samarbejder om affaldsforebyggelse på tværs af forvaltning og erhvervsliv. Her deltager virksomhederne Gamle Mursten, NewLoop, Weuse og Refurbed. Herudover deltager Odense Renovation og Brancheforeningen Cirkulær. 

Konferencen er gratis og åben for alle, der ønsker at bidrage til fremtidens affaldsforebyggelse. Vær dog opmærksom på, at der kun er 100 pladser til rådighed. Læs mere og tilmeld dig konferencen på Miljøstyrelsens hjemmeside her.  

Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold