05.01.24 Miljø, energi og klima Nyheder

Nyt biodiversitetsnetværk i DI

DI’s nye biodiversitetsnetværk er for dig, som ønsker at få inspiration til mål og indsatser på kort og lang sigt, viden om anerkendte standarder og metoder samt få et indblik i de forretningspotentialer, der kan ligge i arbejdet med biodiversitet.

Kommende krav vedrørende biodiversitet og usikre forsyningskæder har skabt bekymring blandt nogle virksomheder, mens andre har set beskyttelse af biodiversitet som et potentiale i deres forretningsstrategi. Derfor opretter DI nu et biodiversitetsnetværk for at hjælpe danske virksomheder til at lykkes med at få biodiversitet ind i virksomhedens strategi, handlinger og forretning.

Vidensdeling og faglig sparring

Erfaringerne med at arbejde med biodiversitet i virksomhedsregi har indtil nu været blandede og i mange tilfælde begrænsede. DI’s nye biodiversitetsnetværk skal derfor skabe mulighed for, at virksomheder kan lære af hinanden og dele den tilgængelige viden på området.

Udover at skabe et rum for vidensdeling vil der også blive inviteret relevante eksperter eller erfaringspersoner ind til at informere om de seneste udviklinger inden for biodiversitet i virksomhedsregi. Her vil deltagerne i netværket have rig mulighed for selv at påvirke både valget af emner og gæster.

Målgruppe

Netværket henvender sig til bæredygtigheds-, miljø- og forretningsudviklingsansvarlige eller andre roller, som er ansvarlige for biodiversitet i store og små virksomheder, der primært arbejder med produktion.

Praktisk information

Der afholdes fire møder om året i netværket, og de vil typisk foregå fra kl. 10-16.

Netværket er et betalingsnetværk og koster 8.900 kr. om året.

Læs mere om netværket og tilmelding her.

Kitt Bell Andersen

Kitt Bell Andersen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3036
  • Mobil +45 3083 1076
  • E-mail kiba@di.dk

Relateret indhold