21.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Bjarke Ruse Sejersen

Finalist til eCom Talent Award 2023 i kategorien eCommerce lederen

eCom Talent Award 2023

En ny pris er i 2023 blevet lanceret af PostNord og Dansk Industri for at hylde e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri

Bjarke Ruse Sejersen, der er CEO og Founder i virksomheden Go Autonomous, er indstillet til eCom Talent Award 2023 i kategorien eCommerce lederen.

Juryen har lagt vægt på Bjarkes historik. Han er lykkes med transformation af det meget tekniske og komplekse B2B e-commerce salg flere gange både hos Brødrene Dahl og Satair. Nu har Bjarke på få år skabt sin egen succesfulde SaaS virksomhed Go Autonomus, med løsninger baseret på kunstig intelligens til digitalt salg. Det viser, at Bjarke driver det med evne og ikke held. Han træder stierne først og det kræver ekstra energi, mod og intelligens.

Bjarke har været i stand til at navigere i den komplekse e-commerce verden og udvikle innovative strategier for at forbedre den digitale oplevelse for kunder på tværs af mange brancher - specielt inden for B2B handel. Med en dynamisk ledelsesstil har Bjarke formået at opbygge og motivere fagfolk omkring sig. Han har i sin nuværende stilling etableret en kultur præget af kreativitet, agilitet og innovation. Hans evne til at identificere og udnytte nye muligheder inden for e-commerce er bemærkelsesværdig og han har gennem sin karriere bevist sin evne til at udfordre markedstendenser, implementere innovative løsninger og udnytte teknologiske fremskridt. I sin nuværende rolle har han en klar vision for fremtiden, og han formår at balancere mellem at stå fast på de mål han har sat og tilpasse sig i et konkurrencepræget miljø, som til tider kræver at man sadler om.

Den forretningsmæssige beslutningsevne er afgørende for at navigere i en kompleks e-handelsverden, da man både skal være i stand til at analysere data, forstå markedstendenser og træffe strategiske beslutninger baseret på en solid forretningsmæssig forståelse, hvilket Bjarke formår. Da Bjarke første gang introducerede ideen om SaaS platformen bag hans virksomhed Go Autonomous, var der ikke mange, der umiddelbart forstod hvorfor det skulle være værdifuldt at digitalisere virksomheders e-mailbaserede pris- og ordreforespørgsler ved hjælp af kunstig intelligens. Mange var stadig overbeviste om, at den traditionelle webshop var den eneste måde for B2B-virksomheder at digitalisere deres salg og forbedre kundeoplevelsen. Men siden ChatGPT's fremkomst, har mange fået øjnene op for det enorme potentiale, kunstig intelligens har for helt at omdefinere måden, mennesker og virksomheder kommunikerer på. Dette er netop, hvad der karakteriserer Bjarke: han har et unikt blik for at opdage potentiale og for at forstå, hvor fremtiden inden for teknologi og forretning skal hen, flere år inden tingene sker.

I videoen nedenfor kan du høre Bjarke Ruse Sejersen fortælle mere om hans tilgang til at arbejde med e-commerce, samt få gode råd til lederskab og hvordan de danske virksomheder griber muligheden for digitalisering.  

Hør hele historien her:

Hvad har juryen lagt vægt på:

Hvad lægges der vægt på i bedømmelsen?

  • At lederen viser mod, nytænkning og forretningsmæssig beslutningsevne
  • At lederen demonstrerer organisatorisk opbakning og samarbejde omkring eCommerce
  • At konkrete resultater er skabt som følge af eCommerce indsatsen

Sådan bedømmer juryen de indstillede kandidater:

  • Ledelsesmæssige kompetencer: (40%)
  • Samarbejde: (40%)
  • Resultat: (20%)

Jury_ ecommerce Leder (1).png

Læs mere om eCom Talent Award her:

Se de andre fem finalister: 

Thomas Øregaard Bredgaard - eCommerce lederen

Martin Thorborg - eCommerce lederen

Rasmus Stouby - eCommerce frontrunner

Mikkel Cort - eCommerce frontrunner

Simon Bjørn Rasmussen - eCommerce frontrunner

Relateret indhold