21.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Martin Thorborg

Vinder af eCom Talent Award 2023 i kategorien eCommerce lederen

eCom Talent Award 2023

En ny pris er i 2023 blevet lanceret af PostNord og Dansk Industri for at hylde e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri

Martin Thorborg, der er CEO i virksomheden Visma Dinero, er indstillet til eCom Talent Award 2023 i kategorien eCommerce lederen. 

Juryen har lagt vægt på at Martin er en af pionererne indenfor onlineforretning i Danmark. Martin er, hvad Al Pacino er for film, når det gælder internettet og kendskabet til brug af internettet til noget værdiskabende. Han har ikke kun drevet en transformation med de virksomheder, han har skabt eller været ansat i, men drevet en transformation  for hele Danmark.

Martin forstår at drive virksomhed, hvor menneskelige værdier vægter højt. Det skinner igennem på branding, måden man behandler hinanden og kunder på samt evnen til at lade folk vokse i opgaverne. Det giver innovative tilgange til markedet og tiltrækker talent til firmaet. Hans personlige brand er tårnhøjt og afspejler den afslappethed og pragmatiske tilgang han har som person og leder. Martins medarbejdere oplever, at han udviser tillid, der gør, at de løfter opgaven med kæmpe selvtillid og i tråd med ledelsesretningen. Martin tør gå imod strømme og gøre det, som han mener er rigtigt. Han har en stor tiltro til, at når man gør det, der føles rigtigt så kommer resultaterne også. Nytænkning er velkommen men det skal prøves før igangsættelse. Alle former for online medier benyttes og på en seriøs, sjov, informativ og relevant måde. Han er selv blandt de første til at like/kommentere på opslag og har selv taget flere Sociale medie platforme i gang, for at skabe synlighed og trafik. Salg foregår udelukkende via nettet. KPI'er erne handler mere om den tilfredshed, der er hos kunderne end antal salg.

I videoen nedenfor kan du høre Martin Thorborg fortælle mere om hans rejse med e-commerce, samt få gode råd til hvordan man kan inkoorporere e-commerce i organisationer. Derudover fortæller Martin Thorborg om sine mange års ledererfaring, hvor særligt innovation og inklusion af alle medarbejdere er i fokus. 

Hør hele historien her:

Hvad har juryen lagt vægt på:

Hvad lægges der vægt på i bedømmelsen?

  • At lederen viser mod, nytænkning og forretningsmæssig beslutningsevne
  • At lederen demonstrerer organisatorisk opbakning og samarbejde omkring eCommerce
  • At konkrete resultater er skabt som følge af eCommerce indsatsen

Sådan bedømmer juryen de indstillede kandidater:

  • Ledelsesmæssige kompetencer: (40%)
  • Samarbejde: (40%)
  • Resultat: (20%)

Jury_ ecommerce Leder (1).png

Læs mere om eCom Talent Award her:

Se de andre fem finalister: 

Bjarke Ruse Sejersen - eCommerce lederen

Thomas Øregaard Bredgaard - eCommerce lederen

Rasmus Stouby - eCommerce frontrunner

Mikkel Cort - eCommerce frontrunner

Simon Bjørn Rasmussen - eCommerce frontrunner

Relateret indhold