21.09.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Thomas Øregaard Bredgaard

Finalist til eCom Talent Award 2023 i kategorien eCommerce lederen

eCom Talent Award 2023

En ny pris er i 2023 blevet lanceret af PostNord og Dansk Industri for at hylde e-commerce talent, der skaber vækst, effektivitet og udvikling i en af de 20.000 danske virksomheder, der er medlem af Dansk Industri

Thomas Øregaard Bredgaard, der er Director of Ecommerce & Digital Tools i virksomheden Grundfos, er indstillet til eCom Talent Award 2023 i kategorien eCommerce lederen.

Juryen har lagt vægt på kunderejse tilgangen som er flot fremført i en stor, komplekst og hæderkronet virksomhed, hvor transformationen kan være ekstra svær.  Desuden arbejdet med de digitale salgskanaler og det at e-commerce er blevet integreret i målestrukturen og indgår i en fælles forståelse af, hvad der skaber værdi på tværs af virksomheden.
Målestrukturen er en vigtig strukturel faktor der er afgørende for at få organisationen til at løbe samme vej.

I Grundfos´ arbejde med den digitale transformation er kompasset en forbedring af kundeoplevelsen. Et af instrumenterne til det er en tværorganisatorisk aftale om, hvordan virksomheden måler og definerer værdi. Med udgangspunkt i en fælles målestruktur arbejder alle 19.000 medarbejdere i Grundfos, med den samme forståelse af hvad værdi er og hvordan det skabes. E-commerce afdelingen har på den måde fået tydeliggjort, hvordan deres indsatser også skaber værdi for andre dele af forretningen, mere end kun at måle på de transaktioner, der sker i e-commerce kanalerne. Et af KPI'erne er fx at øge det såkaldte "antal af gennemførte kunderejser" Hvad denne KPI i bund og grund måler, er, hvor godt kunderne bliver støttet på deres rejse, for at kunne gøre det, de rent faktisk kom efter. Sådan skabes incitament strukturen, der er så afgørende for, at virksomheder får succes med en digital transformation.

Thomas arbejder aktivt og målrettet med talentmassen i teamet og værdien af den menneskelige faktor i at lykkes. Han er som leder lykkes med at lede opad, nedad og henad.

I videoen nedenfor kan du høre Thomas Øregaard Bredgaard fortælle mere om den rejse, som Grundfos har været igennem i forhold til e-commerce, samt få gode råd til, hvordan man inkoorporere e-commere i organisationer.

Hør hele historien her:

Hvad har juryen lagt vægt på:

Hvad lægges der vægt på i bedømmelsen?

  • At lederen viser mod, nytænkning og forretningsmæssig beslutningsevne
  • At lederen demonstrerer organisatorisk opbakning og samarbejde omkring eCommerce
  • At konkrete resultater er skabt som følge af eCommerce indsatsen

Sådan bedømmer juryen de indstillede kandidater:

  • Ledelsesmæssige kompetencer: (40%)
  • Samarbejde: (40%)
  • Resultat: (20%)

Jury_ ecommerce Leder (1).png

Læs mere om eCom Talent Award her:

Se de andre fem finalister: 

Bjarke Ruse Sejersen - eCommerce lederen

Martin Thorborg - eCommerce lederen

Rasmus Stouby - eCommerce frontrunner

Mikkel Cort - eCommerce frontrunner

Simon Bjørn Rasmussen - eCommerce frontrunner

Relateret indhold