17.11.23 Vi rådgiver dig Nyheder

Få støtte til eksportrejsen med ny SMV:Pulje

Erhvervsstyrelsen åbner for ny tilskudsmulighed for SMV’er, der vil eksportere til nye markeder. DI e-commerce giver dig overblikket her.

Rådgivertilskud til eksport 

Tilskud på op til 150.000 kr. til privat rådgivning  

SMV:Eksport 

Søg om tilskud på op til 150.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe med din virksomheds eksportrejse. Du kan få rådgivning til at udarbejde analyser på potentielle markeder, samt analyser på forbrugersegmenter i nye lande. Herudover kan du få rådgivning til at udvikle en strategi for mulige online salgskanaler og skabe en dertilhørende kommunikations- og marketingplan. 

Puljen åbner for ansøgere den 20. november 2023 klokken 08:00, og lukker igen den 27. november 2023 klokken 23:59. Du skal være opmærksom på, at SMV:Eksport vurderer hver ansøgning og giver tilsagn eller afslag til tilskuddet.  

Ansøg fra 20. november her.

Læs også: E-eksport: De ti største e-commerce markeder i verden

Få hjælp internationalt

Få hjælp til etablering, rekruttering og vækst i udlandet fra DI’s eksperter.  

Find DI’s internationale kontorer her.

Få guides og rådgivning om krav og compliance ved eksport, samt andre udvalgte services her.

Skal Dansk Industri hjælpe med dit onlinesalg? 

Drømmer du om at indtage ny markeder og komme i gang med e-eksport? Så kan DI hjælpe. Vi har lokale kontorer på Danmarks største vækstmarkeder og viden om international handel, e-commerce og e-eksport.

Du kan få hjælp til at vækste din virksomhed online hos Dansk Industri. Vi udgiver analyser og guides hvor onlinesalg er i fokus. 

Læs også: E-eksport: En god mulighed for danske scale-ups

Lær i videoen her, hvordan du søger puljerne 

Optagelsen er fra e-eksportdagen, hvor Erhvervshus Midtjylland gav en introduktion til SMV:Puljerne, hvem der kan søge og hvordan.  

Relateret indhold