12.04.24 Vi rådgiver dig Nyheder

Styrk din virksomheds eksportrejse med SMV:Puljer

Erhvervsstyrelsen åbner for nye tilskudsmuligheder for SMV’er, der vil eksportere til nye markeder. DI e-commerce giver dig overblikket her.

Har du ambitioner om at opstarte eller styrke din virksomheds eksport med salg via digitale kanaler? Så kan du søge om tilskudspuljer på et variabelt beløb på mellem 50.000-150.000 kr. til privat rådgivning, der kan hjælpe dig med at realisere dine ambitioner for din virksomheds eksportrejse. Nedenfor får du et overblik over åbningsdatoer for tilskudspuljerne.

Kommende tilskudspuljer i SMV:Eksport

I 2024 kan du på følgende datoer søge tilskud op til 150.000 kr. til privat rådgivning.

For Region Sjælland:

  • 15. april
  • 16. september

For hele landet:

  • 27. maj
  • 18. november

Puljerne er altid åbne for ansøgere i en uge – fra mandag klokken 08:00 til efterfølgende mandag klokken 23:59. Du skal være opmærksom på, at SMV:Eksport vurderer hver ansøgning og giver tilsagn eller afslag til tilskuddet.

Ansøg fra den 15. april for Region Sjælland her.

Rådgivertilskud til eksport

SMV:Eksport 

Søg om tilskud på op til 150.000 kr. til en privat rådgiver, der kan hjælpe med din virksomheds eksportrejse. Du kan få rådgivning til at udarbejde analyser på potentielle markeder, samt analyser på forbrugersegmenter i nye lande. Herudover kan du få rådgivning til at udvikle en strategi for mulige online salgskanaler og skabe en dertilhørende kommunikations- og marketingplan. 

Læs også: E-eksport: De ti største e-commerce markeder i verden

Skal Dansk Industri hjælpe med dit onlinesalg? 

Drømmer du om at indtage ny markeder og komme i gang med e-eksport? Så kan DI hjælpe med at få dit onlinesalg over grænsen. Vi har lokale kontorer på Danmarks største vækstmarkeder og viden om international handel, e-commerce og e-eksport.

Du kan få hjælp til at vækste din virksomhed online hos Dansk Industri. Vi udgiver analyser og guides hvor onlinesalg er i fokus. 

Læs også: E-eksport: En god mulighed for danske scale-ups

Få hjælp internationalt

Få hjælp til etablering, rekruttering og vækst i udlandet fra DI’s eksperter.  

Find DI’s internationale kontorer her.

Få guides og rådgivning om krav og compliance ved eksport, samt andre udvalgte services her.

Relateret indhold