Se hvad vi tilbyder

8 resultater

Bæredygtighed

Samfundsansvar, bæredygtig produktion og bæredygtig forretning er for længst kommet på dagsordenen i danske virksomheder. Men at drive og lede en bæredygtig virksomhed kan betyde mange ting.

Energi, CSR og de 17 Verdensmål er væsentlige fokusområder på tværs af en bæredygtig forretning – lige fra leverandører og værdikæde til cirkulær økonomi.
Hos DI finder du et bredt udvalg af kurser, netværk, events og uddannelser, som tager hånd om en bæredygtig virksomhed. Her bliver du klædt på med inspiration, ny viden og konkrete værktøjer til at udvikle en mere bæredygtig forretning: F.eks. brug af klimaberegner, CSR kompasset, SDG Value Scan og Global Compact Self Assessment Tool.

Vores tilbud indenfor bæredygtig virksomhed er for dig, der er leder eller sidder med det daglige ansvar for forretningsudvikling, strategi og implementering, eller som savner inspiration til at skabe en mere bæredygtig virksomhed.

Bæredygtighed
ARRANGEMENT
DI Energi

Green Energy Export Day

  • DI
  • 25. aug 2022
Pris fra Free
ARRANGEMENT
DI Energi
Venteliste

Sol og vind over Danmark

  • DI
  • 29. aug 2022
Pris fra Gratis
NETVÆRK

Netværk for verdensmål og strategi - kom godt i gang!

Har du interesse i at omsætte FN's verdensmål til bæredygtig forretning? Kom rundt om Verdensmål og bæredygtighed på 6 netværksmøder.

Pris fra 8.900 kr.
WEBINAR
DI Energi

UDSKUDT: Webinar om Danmark kan Mere II – hvad betyder det for energibranchen?

  • 29. sep 2022
Pris fra Gratis
ARRANGEMENT

COP27

  • 06. nov 2022
Pris fra 60,000 DKK
ARRANGEMENT

Go2China Workshop 2022

  • 06. dec 2022
Pris fra 1.500 kr
NETVÆRK

Netværk om klimatilpasning

DI's virtuelle netværk om klimatilpasning er en platform, for virksomheder, hvor I vil blive orienteret om efterspørgslen efter...

Pris fra Gratis
NETVÆRK

DI’s Fit for 55-netværk i Bruxelles

Kom med i et netværk, som samler danskere med faglig interesse for europæisk energi- og klimapolitik i Bruxelles og udveksl erfaringer med folk fra...

Pris fra 0 kr.

Filtrer

Type

0 valgt

Tidspunkt

0 valgt