Tiltrækning

Her kan du finde råd og værktøjer til at tiltrække lærlingene og gøre opmærksom på din virksomhed.

Inspiration

Hør, hvordan Grundfos bruger sociale medier til at tiltrække lærlinge

Lærlingeindsatsen var på besøg hos Grundfos, hvor uddannelsesleder Jesper gav et indblik i, hvordan de aktivt bruger de sociale medier til at tiltrække lærlinge. Klik på videoen og hør mere om, hvilke sociale medier man kan gøre brug af for at tiltrække potentielle lærlinge. Du kan også møde Tobias, som er EUX værktøjsmagerlærling hos Grundfos, der kort fortæller om, hvordan han blev gjort opmærksom på Grundfos og praktikpladsen.    

 

Tips & tricks

Lær, hvordan I får en lærling på krogen

For at tiltrække og rekruttere lærlinge skal I som virksomhed være godt forberedt og en smule snedig. Med et arbejdsmarked, der har en historisk lav arbejdsløshed, kræver det, at man er til stede der, hvor ens målgruppe er – og som guiden her antyder, så er de fleste danskere på sociale medier.
Derfor er det et oplagt sted at lede efter potentielle lærlinge og til at synliggøre det, som jeres virksomhed tilbyder.

Følgende guide har til formål at hjælpe jer med at tiltrække lærlinge. I guiden finder du gode tips og tricks til, hvordan du kommer i gang med de sociale medier.

Vejledninger

Lær, hvordan I får lærlinge på krogen

Download

Guide

Guide til sociale medier: Oprettelse af virksomhedsprofil

Nedenstående guide indeholder en trin-for-trin vejledning om, hvordan I opretter en virksomhedsprofil på henholdsvis Facebook og LinkedIn.

Vejledninger

SoMe: Oprettelse af virksomhedsprofil

Download

Guide til sociale medier: Indhold & opslag

I er nået til den anden og sidste guide i serien. Det betyder, at I holder fast – I er standhaftige! Det betyder også, at I har forstået, hvorfor I skal bruge tid og kræfter på at være til stede på sociale medier. Måske har I endda allerede oprettet en virksomhedsprofil på Facebook og måske også på andre digitale platforme.

Her kommer en guide til, hvad I kan lægge op på de sociale medier.

Vejledninger

Indhold og opslag

Download

10 tips til Facebook

Publikationer

10 tips til Facebook

Download

Kontakt

Lise Andersen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 4543
  • Mobil +45 4022 7903
  • E-mail llan@di.dk