Værktøjskasse

Her finder du værktøjer, der gør det enkelt at lave gode læringsforløb for lærlinge og elever. Vi tilbyder forskellige værktøjer, som du kan tilpasse til din virksomheds behov.

Overblik over værktøjer

”Gør din virksomhed synlig” er startskuddet på værktøjskassen. Her finder du værktøjer, der hjælper dig med at tage de første skridt mod at tiltrække nye lærlinge til din virksomhed. Du bliver fx vejledt i at skrive inspirerende opslag på sociale medier. Du finder også værktøjer til at stable et åbent hus-arrangement på benene, så du kan åbne virksomheden op for nye lærlinge. Sidst, men ikke mindst, finder du en vejledning til praktikpladsen.dk, som er endnu et godt redskab til at tiltrække lærlinge og gøre din virksomhed mere synlig.

”Velkomst til virksomheden” er værktøjet for dig, der nu har ansat en lærling. Her får du bl.a. et opstartsprogram til at integrere din lærling i virksomheden lige fra første arbejdsdag. Vi giver dig også et vurderingsskema du kan anvende i din feedback af lærlingens udviklingsforløb. Alle skabeloner kan tilpasses efter din virksomheds størrelse

Mangler du et værktøj?

Giv os et kald, hvis du har en ide der gør det nemmere at uddanne lærlinge og elever.

Heike Hoffmann

Heike Hoffmann

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4660
  • Mobil +45 5218 5914
  • E-mail heho@di.dk
Thea Donde

Thea Donde

Studentermedhjælper