11.02.21 DI Produktion Nyheder

Bliv en del af MADE Klyngeprojekt 2021

MADE Klyngeprojekt - Industriens genbrugsguld | ML-Prisen 2021 - Indstil nu | Ugens virksomhed: AM Tooling

 

MADE Klyngeprojekt - Industriens genbrugsguld
Reparation og genanvendelse er mere end nogensinde blevet relevant for industrien og ikke mindst for samfundet. For industrien er der mange penge at spare på indkøb af nye komponenter og set i forhold til klimamålene, hvor ressourcer og CO2-udledning skal reduceres betragteligt inden for den nære fremtid, giver det rigtig god mening at fokusere på reparation og genanvendelse. Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan din virksomhed bliver en del af et MADE Klyngeprojekt, så læs mere på made.dk.

ML-Prisen 2021 - Indstil nu
Kender du en lærling i metalindustrien, der fortjener ekstra anerkendelse for sin indsats gennem uddannelsen, så er det nu! Hvert år uddeler Metalindustriens Uddannelsesudvalg ML-Prisen til 25 nyudlærte svende, der har udmærket sig både fagligt, socialt og kollegialt. Indstillingsvinduet lukker 14. juli 2021 kl. 23.59. Hør mere her:

Ugens virksomhed: AM Tooling
Ugens virksomhed er allerede blevet nævnt i denne uges IndustriNews, de er nemlig blandt de 50 virksomheder, der skal være med i Klimaklar SMV projektet. Et projekt der skal være med til at gøre dem klar til at måle deres klimaaftryk. Virksomheden er AM Tooling fra Odense og er blandt de første, der er med i Klimaklar SMV projektet. Vil du vide mere om projektet, og hvordan du kommer med, skal du klikke ind på di.dk/klimaklarsmv.