18.03.21 DI Produktion Nyheder

Webinar om reduktion af arbejdstiden i forbindelse med ferie og helligdage

Webinar: Planlægning af arbejdstid i bl.a. påsken | The big circular ambition | Ugens virksomhed: Meyland-Smith A/S

 

Webinar: Planlægning af arbejdstid i bl.a. påsken
Står du over for at skulle planlægge reduktion af arbejdstiden i forbindelse med ferie og den forestående påske for dine medarbejdere, eller vil du gerne have gennemgået reglerne for dette i henhold til Industriens Overenskomst?Så har du mulighed for at tilmelde dig et webinar om reduktion af arbejdstiden i forbindelse med ferie og forårets helligdage og overenskomstmæssige fridage. Hør mere her:

The big circular ambition
I Fremstillingsindustrien er vi stolte over, at vi i år er en del af USA’s største cirkulære festival, Circular City Week. Det er DI’s kontor i New York der står bag, og her samles internationale aktører for sammen at diskutere fremtiden for cirkulære løsninger. Festivalen afholdes virtuelt i dagene 22.-28. marts 2021. Den 22. marts kl. 17:00 afholder Fremstillingsindustrien et event, der stiller skarpt på klimapartnerskabet for cirkulær økonomi. Tilmelding sker på ffi.di.dk eller via vores LinkedIn side.

Ugens virksomhed: Meyland-Smith A/S
Ugens virksomhed er Meyland Smith, som i slutningen af februar kunne fejre 120 års jubilæum. Virksomhedens mantra har siden start været at sikre mobilitet til mennesker med funktionsnedsættelse. I slutning af 1920’erne begyndte de at tilpasse cykler og knallerter til mennesker med funktionsnedsættelser, og dermed så de første danske hjælpemidler dagens lys. Hør deres historie her:

Relateret indhold