01.06.21 DI Produktion Nyheder

Har du indsigt i lederrollen?

Lederuddannelsen til fremstillingsvirksomheder | Webinarrække om digital marketing | ML Prisen 2021 - Indstil nu

 

Lederuddannelsen til fremstillingsvirksomheder
Vi er klar til at annoncere vores populære lederuddannelse der er skræddersyet til ledere i fremstillingsindustriens virksomheder. Uddannelsen afholdes fysisk over 5 moduler i løbet af efteråret, og der er opstart den 23. august på Gl. Vindinge i Nyborg. Tilmeld dig uddannelsen på di.dk under kurser.

Webinarrække om digital marketing
Sælger din virksomhed sine produkter eller services ud over Danmarks grænser eller ønsker at gøre det? Så er DI Handels webinarrække i juni relevant for dig. Da corona lukkede verden ned blev messer og kundemøder aflyst på stribe, hvilket gjorde det svært for danske virksomheder at markedsføre og sælge deres produkter udenlands. Hør mere om webinarrækken her:

ML Prisen 2021 - Indstil nu
I kan stadig nå det…. Kender du en lærling i metalindustrien, der fortjener ekstra anerkendelse for sin indsats gennem uddannelsen, så er det nu! Hvert år uddeler Metalindustriens Uddannelsesudvalg ML-Prisen til 25 nyudlærte svende, der har udmærket sig både fagligt, socialt og kollegialt. Indstillingsvinduet lukker 14. juli 2021 kl. 23.59. Hør mere her:

Relateret indhold