26.10.21 FFI IndustriNews

Tilmeld dig Industriens Dag

Industriens Dag | Tech for topledere for produktionsvirksomheder | Lønsystemkonferencen 2021

 

Industriens Dag
Industriens Dag den 3. november i Fredericia er en inspirationsspækket dag, der retter sig mod industrivirksomhederne i Trekantområdet. Industriens konkurrencekraft og forretningsmodeller er under pres. Stigende krav om bæredygtig produktion, digitalisering, automatisering og forsyningssikkerhed vil forandre både produkter og produktion – og ikke mindst din virksomheds forretningsmodel. Se hele programmet på industriensdag.dk, hvor du også tilmelder dig.

Tech for topledere for produktionsvirksomheder
Digitalisering giver mange muligheder, men stiller også øgede krav til ledelsen, der bør spørge sig selv; ”er vi en blokering for det teknologiske niveau i virksomheden, eller skal vi stadig være dem der går forrest?” Med et nyt forløb ”Tech for Topledere” går vi i dybden med de nye teknologier, som har størst effekt på konkurrencekraften i produktionsindustrien. Første session er den 12. november hos Grundfos i Bjerringbro. Der er begrænset antal pladser på forløbet, og du kan læse mere og tilmelde dig på di.dk.

Lønsystemkonferencen 2021
Trods coronapandemiens udfordringer for mange virksomheder har DI og CO-industris lønkonsulenter fortsat arbejdet med at rådgive og hjælpe medlemsvirksomheder med udvikling af lønsystemer tilpasset den enkelte virksomhed. Erfaringerne fra dette arbejde vil vi gerne dele med jer på  lønsystemkonferencen, der afholdes tirsdag den 2. november fra kl. 9:00-11:30. Konferencen løber af staben både fysisk og virtuelt. Den fysiske konference finder sted på Scandic Kolding. Hvis du vil med, kan du tilmelde dig på di.dk, hvor du også kan se det fulde program. Det er gratis at være med.

Relateret indhold