22.06.21 FFI IndustriNews

Hvem har haft årets bemærkelsesværdige, gode og inspirerende automatiseringshistorie?

Her er de tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2021 | Webinar: Få tips til at reducere energiforbrug og CO2 | Hamburg Copenhagen Business Forum

 

Her er de tre nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2021
Juryen til DIRA Automatiseringsprisen 2021 har nu udpeget de tre slutbrugere, der i år er nomineret til prisen, der hædrer den bemærkelsesværdige, gode og inspirerende automatiseringshistorie. Dette års nominerede til DIRA Automatiseringspris er: Danfoss, Engskov Maskinfabrik og Kamstrup. Vi ønsker dem alle tre stort tillykke. DIRA Automatiseringsprisen bliver overrakt den 5. oktober på hi-messen i Herning.

Webinar: Få tips til at reducere energiforbrug og CO2
Hvordan reducerer man energiforbruget og CO2-udledningen? Det vil vi gerne gøre dig klogere på i vores næste webinarserie i Klimaklar SMV. Webinaret afholdes den 28.6 kl. 14.00 til 15.30. Et af de første skridt i grøn omstilling af en produktionsvirksomhed er at få styr på energiforbruget. Du tilmelder dig webinaret på ffi.di.dk og Fremstillingsindustriens LinkedIn profil.

Hamburg Copenhagen Business Forum
DI inviterer det danske erhvervsliv til at deltage i Hamburg Copenhagen Business Forum, hvor fokus vil være på grøn vækst i Tyskland og Danmark. Konferencen afholdes både i Industriens Hus og som hybrid den 25. august 2021 fra kl. 10:00 til 16:15. Hamburg Copenhagen Business Forum arrangeres af DI, det Tysk-danske handelskammer og Handelskammeret i Hamburg sammen med andre partnere i Nordtyskland og Danmark. Tilmeldingen er åben, og du tilmelder dig på di.dk.

Relateret indhold