07.09.21 FFI IndustriNews

Glæd jer til DI Topmøde

Mulighedernes Land - DI Topmødet 2021 | Dansk økonomi og beskæftigelse på rekordhøjt niveau | Dokumentér din virksomheds C02-udledninger uden at drukne i detaljerne

 

Mulighedernes Land - DI Topmødet 2021
Glæd jer til DI Topmødet 2021, der i år afholdes den 28. september kl. 15:00 – 17:30 i K. B. Hallen. Det er muligt for DI-medlemmer og særligt inviterede at deltage fysisk på DI Topmødet, og inviterede modtager en invitation via mail. DI´s generalforsamling holdes som et hybridmøde, hvor det er muligt at deltage enten fysisk i K.B. Hallen eller virtuelt fra egen pc. Generalforsamlingen er for DI's medlemmer. Hør mere om generalforsamlingen her:

Dansk økonomi og beskæftigelse på rekordhøjt niveau
Dansk økonomi voksede med 2,3 pct. i andet kvartal 2021 og er dermed højere end før krisen. Dog kan manglen på arbejdskraft true opsvinget, og der er derfor akut brug for løsninger, mener DI. ”Der er fuld fart på dansk økonomi, der er kommet sig forbløffende hurtigt oven på det mest bratte fald i BNP nogensinde målt i andet kvartal 2020. Både produktion og beskæftigelse har et år senere indhentet mere end det tabte", siger Morten Granzau, underdirektør i Dansk Industri. Hør mere her:

Dokumentér din virksomheds C02-udledninger uden at drukne i detaljerne 
Vi er klar med endnu et webinar om Klimaklar SMV. Webinaret afholdes på torsdag den 9. september kl. 14:00 til 15:30. Denne gang tager vi fat på, hvordan man kan dokumentere sin virksomheds CO2 udledning uden at drukne i detaljerne. Vi dykker ned i, hvordan man som SMV’er arbejder med certificeringer og dokumentation. Du tilmelder dig webinaret på di.dk eller ved at søge på Klimaklar SMV. Alle er velkomne.

Relateret indhold