Fotokredit: Auto AG Group

09.03.21 Bilbranchen Nyheder

Invitation: Bliv klar til fremtidens lastbilforhandler

Bilbranchens medlemmer får nu lejlighed til at diskutere forretningspotentialet i at sælge emissionsfrie lastbiler med ligesindede europæiske kollegaer, når en schweizisk lastbilforhandler, der allerede er godt i gang med den grønne omstilling, vil fortælle om sin business case.

Som en del af det europæiske samarbejde inviterer Bilbranchen nu medlemmer, der sælger og servicerer lastbiler til at høre om fremtidens emissionsfri transport. Det sker på et medlemsmøde den 25. marts 2021 under paraplyen af de autoriserede lastbilforhandlere og -værksteder i Europa i netværket Truck Dealers Network under AECDR.

Hvem er AECDR?

AECDR er alliancen for europæiske bilforhandlere og værksteder. Alliancen, som Bilbranchen er medlem af, holder til i Bruxelles og varetager de autoriserede forhandleres interesser på EU-plan i forhold til politikere, myndigheder og andre samarbejdspartnere og organisationer. Som øvrige medlemmer af alliancen er Bilbranchens norske, svenske og tyske søsterorganisationer samt en række europæiske forhandlerforeninger. Bilbranchen har været med til at etablere det nye lastbilnetværk i AECDR kaldet European Truck Dealers Network, der løbende skal fungere som inspirationskilde til de nationale medlemssekretariater.

Adm. direktør Mark Ziegler i den schweiziske lastbilforhandler Auto AG vil på det lukkede medlemsmøde tale om deres rejse fra udelukkende at sælge og servicere konventionelle diesellastbiler til nu også at sælge og servicere brintlastbiler, som en fast del af deres produktportefølje.

På mødet vil medlemmer have mulighed for at stille spørgsmål og diskutere forretningsmodellen for lastbilforhandlere i den grønne omstilling, som branchen uundgåeligt kigger ind i de kommende år.

Du kan læse mere om mødet på linket nedenfor, hvor du også finder oplysninger om tilmelding. Mødet vil foregå online og på engelsk.

Læs mere og tilmelding

Invitation til medlemsmøde

På linket nedenfor kan du læse om en gruppe italienske lastbilforhandleres fortælling om deres besøg hos den schweiziske forhandler tidligere på året.

En grøn schweizisk lastbilforhandler

Studietur-fortælling
Kenneth L. Hjorth-Hansen

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3302
  • Mobil +45 4141 7791
  • E-mail klhh@di.dk

Relateret indhold